kā aprēķināt pieplūdums pašreizējā startēšanas laikā DC-DC?

S

staric

Guest
Es nezinu, vai pieplūdums pašreizējā var aprēķināt un kā aprēķināt.

Strāvas pieplūdums pašreizējā aplēse: Pieņēmums: Vin attiecas uz C ar Resr tikai var apskatīt kā vienkāršu R + C tīklā. i (t) = (V-Vc) / Resr Vc (t) = V (1-exp (-t / τ)), kur τ = Resr * C ===> i (t) = V / Resr * exp (-t / τ) ===> i_inrush = i_max = lim_t-> 0 i (t) = V / Resr parasti Resr ir neliels (piemēram, 50m omi) ja V = 5V, Resr = 50m, tad i_inrush = 5 / 50m = 100

Es domāju, šis vienādojums ir pārāk vienkāršs, un tas nav reāls gadījums. Es nezinu šo jautājumu vēl, bet, ja pieplūdums pašreizējais no šī vienādojuma, ir pārāk tālu no reāla, tad tas nav izmantošana dizainers. Labi?

[Quote = staric] Es nezinu, vai pieplūdums pašreizējā var aprēķināt un kā aprēķināt. [/Quote] Es pieņemu Neizolēts buks pārveidotājs. Sākuma posmā, PWM signālu var pieņemt par 100% (reālā gadījumā tas varētu būt 95% tikai). Tāpēc, skatoties no ieejas uz buks pārveidotājs ir induktors, rezistoru (uz izturību MOS slēdža) un izejas kondensators savienotas sērijās. No šo modeli, jūs varat atrisināt šo diferenciālvienādojuma un iegūt maksimālo pieplūdums pašreizējā quring start-up. Scottie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back