Kā aprēķināt ceļa garumu signālu?

K

kishore21

Guest
Sveiki Gurus, man ir jautājums par sakarību starp signāla biežumu un trases garums uz PCB. Es domāju par norīkošanu šeit, cerot, ka es varētu saņemt dažus gaismas plūsmu no jebkuras stūriem, jo ir daudzi eksperti šajā grupā. Vai trases garums ir atkarīgs no frekvences (vai pieaugs laiks) signāla? Ja tas ir taisnība, tad kā trases garums ir aprēķinātas attiecīgi augstas ātruma signālu? Piemēram, kādi varētu būt dziesmu garumi signālu, kas darbojas 250MHz, 500MHz? Paldies jau iepriekš par jebkuru jūsu palīdzību. Regards, Kishore

Sveiki, šis ir kopēts no AP0107 Impedance kontrolēts Routing.pdf no ALTIUM ātrums, ar kādu elektroenerģiju, var ceļot pa maršrutu tā pazīstama kā izplatīšanās ātrums, kur VP = gaismas ātrums / √ dielektriskā konstante Izmantojot Time = 1 / 3 * pieauguma laiks εR = 4,7 (tuvināšanu attiecībā uz FR4) C = 11,811 in / nSec (gaismas ātruma, collās vienu nanosecond) Lai atrastu Maršruta garums, kuru pārsniedzot, signāla integritāti varētu kļūt par problēmu: LR = laiks * VP = laiks * C / √ εR LR = 0,33 * 11,811 / 2 = 1,95, kas, bet ir atkarīgs arī no, ja jūs maršruts dziesmu (microstrip, Stripline) un platums ir atkarīgs arī pretestība. r, S

ja jūs izmantojat CAD paketi, Jums ir jābūt iespējai saņemt ziņojumu trases garums esat virza

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back