Kā analizēt šo circuit?

W

wjxcom

Guest
Hi, visus: Ir dīvaini ķēde pielikumu.Šajā ķēdē, es domāju, M10, M12, M37 un M43 var OPA, bet kāda ir nozīme R0-R4?

palīdzi man, lūdzu!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

R0 ~ r4 dot ieguldījumu dc līmenī, varbūt ieejas signāls ir ac sakabes

Hi, miglas: Jā, jums ir taisnība.input vienu AIP un AIN ir differencial single.
bet kā un kāpēc R0-r4 var dot ieguldījumu dc līmenī?

Hi wjxcom,

R0 un R1 formas sprieguma dalītāju, lai nodrošinātu dc neobjektivitāti sprieguma AIP.R3 un R4 veic līdzīgi aprēķina AIN.

Es arī domāju, ka ieejas signāls AIP un AIN, iespējams ac piekabināta.
BTW, M43 un M47 ir tikai avots sekotāji, kas ir neobjektīvi ar M10 un M12 attiecīgi.

Hope it helps you.

sveicieni,
jordan76

Hi, jordan76: atvainoties you!bet to, kas ir par R2 un R5 loma?Es domāju, ka šie divi rezistors ir unuseless tāpēc, ka nav sprieguma vai pašreizējās par šiem diviem rezistoriem.

Jordānija ir pareiza.Ķēde ir tipisks PVO versija avota sekotājs ar slodzi, norēķinu avoti un pretestības (izņemot R2 un R5) tiek izmantota nobīdes maiņstrāvas sakabes.
I dont atrast jebkādu izmantošana rezistoru R2 un R5 izņemot profilakses againt atpakaļ vārti efektu.ti mainot produkcija var ietekmēt ieguldījumu dēļ, vārtu aizplūšanu kapacitātes. Bet atkal šeit ir spriegums sekotājs ar pieaugumu gandrīz vienotību tik nav daudz sekas būs turienes tieši uz šo.
Frequency response ietekmēs, jo tas papildus pretestību.tas dos iestāšanās nulles agrāk ar koeficientu 1 / R.

wjxcom wrote:

Hi, jordan76: atvainoties you!
bet to, kas ir par R2 un R5 loma?
Es domāju, ka šie divi rezistors ir unuseless tāpēc, ka nav sprieguma vai pašreizējās par šiem diviem rezistoriem.

Jordānija I didn't get u pareizi.Ar pretestības pirmās nullei (nodošana fn) būtu preponed.

kopš TF (ar rezistenci) = / (1 RCS), bez ka būtu apm..

Viens bez Rezistori ir ietekme uz ip kas rodas, mainoties op dēļ CGD vāciņu.am i right?laipni atbildēt manas šaubas.

i TNK R0, R1, R4 un R5 ir nodrošināšanai līdzstrāvas novirzes attiecībā uz ampr.While i TNK izejvielām, R2 un R3 ir uzlabot slēgta cikla stabilitāti diff ampr.lūdzu to pārbaudīt out.
sveicieni
Sabu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back