Kā Akumulatora veids DCO darbu?

Y

yellow_tulip_84

Guest
Can anyone saprast, kā Akumulatora tips DCO darbs?Es vienkārši zinu DCO izmanto akumulators ar papildinātāja N-bitiem un numuru K, kas ir skaits ir pieskaitīt atbilstošu funkciju papildinātāja visos pulksteni, lai radītu vēlamo frekvenci.Patiesībā es nesaprotu, kā tas var darboties?un kāda ir K mērķis šim īstenot?

Thanks in advance.

čau
sorry IM steigā tagad ... nav laika, lai paskaidrotu ... par uim norīkojuma viena doc.dodieties Thro to.tas sniedz skaidru priekšstatu.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

tas ir diezgan viegli --- tas ir tikai atkārtots papildus .... ikreiz, kad akumulators tur rezultāts ..tad tās MSB dod square wave iznākuma un rezultāta, kas Lut par sine dod corrosponding sine vērtībasPievienots pēc 1 minūtes:Nu frekvences produkcija dependes vērtība numner K un takts frekvenci

Thx for your help.

Es izlasīju pa pdf un konstatēja Fig6 (Sīki blokshēma of DDS) diezgan grūti saprast, kā Accummulator DCO darbu.Ir viena lieta, ko es esmu joprojām neskaidri:

Kā numuru K pievienots summators katrā pulksteni palīdzēs samazināt frekvenci līdz 2 ^ N / K reizes?

vēlas, I don't bother you so much.Anyway, thx par jūsu atbildi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back