Kā aizsargāt ADM485 mikroshēmu izmanto āra apstākļos?

L

Lak

Guest
Vai kāds man pateikt, kā aizsargāt ADM485 mikroshēmu, ja to izmanto āra apstākļos. Kāda veida lietas, pakārt uz datu līnijām? Nekādas praktiskas cct, ka jūs esat izmantojis, un pietiekami stabils, lai izmantošanai ārpus telpām, ko varat koplietot ir appreciated. Pls post cct, ja iespējams. thanks. .. Lak

Sveiki, šis ir tas, ko es izmantot manu 485 progr. Tās Izolēta RS485 saite Ups, domāju, bmp nekad ņēma.

pārbaudītu šo: h ** p: / / chaokhun.kmitl.ac.th / ~ kswichit/PC485/PC_Rs485.html zils čūska

Parasti jums aizsargāt differentail līmeni par diviem wries ar divvirzienu surppressor GND, par katru pozīciju. un jūs varat lietot esošo kompensation inductur.

Esmu izmantojis izolētas saiti līdzstrāvas-līdzstrāvas pārveidotājs 5 v. Esmu arī izmanto optiski 6n137. aizsardzību, izmantojot P6KE6.8 TVS diodes. Tātad jautājums ir ... Šīs izolētu saiti, man zemi visiem termināliem ar 3. stieples, vai zemes katrs ar 100R rezistors ar kopējo 3. vadus vai man jāpievienojas visiem termināliem uz zemes kopā ar 3. stiepli. (nav savienojuma ar zemi)? Tās kumoss ... Es zinu. Izmantojot tikai 2 vadi, mans 485 ir bojātas diezgan bieži esp. āra vietās, lai gan tur nav zibens bojājumu parakstīt ... sistēma offline ... stabila klientu ļaunprātīgu ... palīdzēt .. thanks.

Es domāju, ka jūs lietojat solis uz leju transformators + lineāru regulators, lai iegūtu 5 sprieguma padeve rīkojieties šādi 1 - izmantojiet bipolāru supressior starp differintial termināls 2 - izmantojiet 3. stiepli (zemes), un pievieno 2,2 nf/250 v starp katru erminal no transformatora vidusskolas un zemi. 3 - pievienojiet 100 omi starp jūsu circuit zemi un 3. vadu plz e-pastu man, ja tas dod labus rezultātus

Jūs varat izmantot datu lapu RS485 izolētas mikroshēmas, piemēram, ISO485 un pārbaudītu tās aizsardzības shēmas, ISO485 ir no BURRBROWN (at tagad TI), bet nav tās izmantot ISO485 vispār, jo tas ir bug, saņemot režīmā. Jūs varat pārbaudīt izolēts RS485 mikroshēmām no maxim un citi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back