Kā šo tranzistoru ķēdēm darbu?

E

EDA_hg81

Guest
Šā ķēde ir novirzot sprieguma līmenis no loģikas līmeni 1,5 V un-3V.

Kad NPN bāzi saņem-7V: NPN ir off un PNP ir ieslēgts, izejas ir aptuveni 7 V
Bet kad NPN bāzi saņem-2V: NPN ir ieslēgts un PNP ir off, jauda ir aptuveni 12 V.

Ja šo 12 V nāk no?

Paldies jums.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Akumulatora V2, šķiet, ir novietoti nepareizi, un es nevaru sevi, kāpēc V3 jābūt tik milzīgs kā -15 volti.Kas var kaitēt T2 (nav lasīt jebkurš specs, tā var arī izdzīvot).

Exept no tā, ķēdes izskatās aptuveni puse tilta variantam, kas ir peldoša ievade tā kopējo stāvokli, un whnenever ievadi loģika stāvoklis mainās, izejas veiks vai nu pozitīvu vai negatīvu spriegumu.

Ja darīt, ka shēmas pieder?

Lai gan man nebija prakse elektronika, jo tajā pašā laikā, bet es domāju, ka šī shēma ir audio pastiprinātāju un vienu kanālu būs paplašināt pozitīvo daļu, runas signālu, kamēr citi būs pastiprināt negatīvo daļu, runas signālu.

Man ir testēts iecirkņa, un tas nav darba, man, lai uzzinātu iemeslu.

Manā prātā, V2 ir pareizais ceļš, un V3 ir nodrošināt DC kompensēt NPN ievadi.

Thank you so much.Pievienots pēc 43 minūtēm:Man ir pievienots viens 50ohm pretestība pie izejas, tad izejas spriegums ir no 5 V un-1V.

šī pretestība dod DC pašreizējo cilpa ar PNP tranzistors.

EDA_hg81 rakstīja:

Varbūt jūs varat izmantot pspice lai modelētu tā,
un jūs varat redzēt rezultātu ...

Es lietoju TINA lai modelētu to.

Es esmu sajaukt, C1 un C2 ir par paceļoties DC kompensāciju un atjaunot DC spriegumu.

Es piekrītu, ka rezultāts ir pārsteidzošs, no pirmā acu uzmetiena.Diemžēl man nav dzirdēt ticams izskaidrojums yet.
Lai saprastu detalizēti uzvedību, būtu labi redzēt tranzistoru pārslēgšanās valstīm, jo īpaši strāvas.

Lai saņemtu konkrētu palīdzību, jūs varat post TINA projekta failu (ieskaitot nestandarta bibliotēku, ja tādas ir).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back