Kā īstenot pārstrukturēšanas in FPGA?

A

air2008

Guest
hi, es esmu tagad īsteno digitālo platjoslas kanālu simulators in FPGA, ar metodi filtrēšanas Gausa troksnis saskaņā Jakes jaudas spektrālais blīvums. Es gribu mainīt kanāla parametrus, izmantojot kopēju seriālo interfeisu. Tomēr es don nezina, kā mainīt kanāla parametrus realizēts FPGA, ja nav, lai lejupielādētu failu vēlreiz. Varbūt NIOS var izdarīt. Vai jūs, lūdzu sniegt man ieteikumus? air2008

umm pārkonfigurējamus arhitektūra var īstenot vienkāršu pārkonfigurējamas procesoru, piemēram, vertex pro II combo. Šīs atbalsta daļēju reconfigurability. Tur parasti ir divi reconfigurability omje metodēm ir daļēja un otra ir on-the-fly. Daļēja reconfigurability tiek dota vietās, kur FPGA joma ir ļoti svarīga .. un on-the-fly priekšroka tiek dota vietām, kur laiks ir svarīgs kritērijs .. laika kritiskās lietojumprogrammas, piemēram, reālā laika pieteikumus .. vechile kontrole, dzinēja vadības sistēmu uc Izmanto mazliet failu ielādēt ur konfigurācija .. vienmēr apkārt laika pagrieziet .. on-the-fly metodi JES vārti pulkstenim vienība, kas u vēlaties reconfig un pēc tam mainīt konfigurāciju, passin bitu failu .. ir ap n confg savukārt, tas ir, kā tas ir parasti darīts. tā shot, un man pateikt .. ar regards,

do u vēlaties mainīt tikai parametri? Vai tas iespējams, ar savu dizainu, lai saglabātu parametriem reģistros, kas var būt rakstīts? Mana ideja ir, ka jūs izmantojat, piemēram, UART, lai iegūtu piekļuvi jūsu FPGA no datora un rakstīt jaunus parametrus laikā Runtime. best regards

Vai tas bit minētā lieta u ir daļa no projekta, kas ir konfigurēta ...... Kā mēs zinām par lielumu bitu failu un kā tā ir izveidota?? Kā mēs varam aprēķināt apgriezties laiks ?? lūdzu, atbildiet .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back