KĀ LIETOT 89C51 KODS IN 89V51RD2 ......

J

Jaywardhan

Guest
HI FRNDS, Man ir projekts ar kodu FOR 89C51. LŪDZU HELP ME Kā es varu izmantot to P89V51RD2 ...... LŪDZU HELP ME THANKSIN ADVANCE

Vai es varu izmantot kodu, kā tas ir ar 89V51RD2 .........?

Jā jūs ca .. Bet otrādi, var nebūt iespējams visu laiku .. Ja jūs izmantojat īpašu funkciju 89V51RD2 piemēram SPI, PCA tad nav iespējams izmantot kodu ar 89C51, bet jūs varat tieši ostas kods od 89C51 ar 89V51RD2, nav nepieciešams mainīt kaut header failu, varat izmantot to pašu hex failu kā tas ir.

Pašu kodu jādarbojas, ir jāapzinās, ka V51 ir 3V ierīcei, kamēr 89C51 ir 5V ierīce Bob

[Quote = bobsanjose] Viena koda jādarbojas, ir jāapzinās, ka V51 ir 3V ierīcei, kamēr 89C51 ir 5V ierīci Bob [/quote] Ya P89V51RD2 ir 5V ierīci. VDD (min): 4.5V VDD (maks.): (. Frm datu lapā) 5.5v

[Quote = Jaywardhan] pirmais paldies visiem, kodu man ir likts to 89V51RD2, bet tās nedarbojas ..... var būt viņu ir kāda problēma ar harware. kad es varu to veido tikai LCD backlite ir aizrautīgs. plz iet caur zemāk saiti, lai sīkāk ,,,,,, http://kitsnspares.com/admin/pdffiles/DC% 20Motor% 20Controller.pdf [/quote] Tas nenozīmē, ka jūsu kods un savienojumi correct.Bcoz atpakaļ gaismas ir tikai LED.

Vai jūs varat man privātu ziņu, sūtiet ur kods Man ir P89V51RD2 ar mani, es pārbauda, vai kods un būs ierosināts veikt izmaiņas, ja nepieciešams ..: ideja:

ja Jums ir saistīti ckt diagramma kā PDF saite esat given.Then vienkārši pievienot ārējo pullup rezistori ar LCD datu pārraides līnijas becoz tas ir saistīts ar P0, kas ir atvērta aizplūšanu o / p, un ir ārējā pullup ja to izmanto kā o / p ostas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back