jutīgāki pret troksni HighZ vai lowZ slodzes?

Reālajā Vienkārši izsakoties, nedaudz troksnis var radīt pa zemu pretestība, ti, īssavienojumu, tad var tikt radītas augsta pretestība, ti, no ķēdes.Tā izpaužas vairāk delikāta, kā paātrināt iet uz augšu, uz Z no jāatbilst Z maksimālas jaudas nodošanu.

Hi all

pisoiu wrote:

pisoiu wrote:Troksnis saikni starp trokšņa avotu un "cietušais" ir tieši proporcionālas Z par "cietušais" (augstākā Z "cietušais" - vairāk savienojums) un apgriezti proporcionālas Z avots (augstākā Z avots - mazāk savienojuma)

HINDI wrote:

Hi allpisoiu wrote:pisoiu wrote:Troksnis saikni starp trokšņa avotu un "cietušais" ir tieši proporcionālas Z par "cietušais" (augstākā Z "cietušais" - vairāk savienojums) un apgriezti proporcionālas Z avots (augstākā Z avots - mazāk savienojuma)

mImoto wrote:

Bet lasīt jūsu atbildi jūs domājat, ka zems Z avots ar augstu Z slodze būs lielāka sakabes no trokšņa aggresor ka High Z avotu zemu Z slodzi, es esmu nepareizs?.
Esmu dzirdējis, ka Augstais Z avots ar zemu Z slodze būtu mazāka sakabes no trokšņa aggresor.Paldies vēlreiz un best regards,mimoto

Bet lasīt jūsu atbildi jūs domājat, ka zems Z avots ar augstu Z slodze būs lielāka sakabes no trokšņa aggresor ka High Z avotu zemu Z slodzi, es esmu nepareizs?.Esmu dzirdējis, ka Augstais Z avots ar zemu Z slodze būtu mazāka sakabes no trokšņa aggresor.

Paldies vēlreiz un best regards,

mimoto

M

mImoto

Guest
Dear all,

Esmu dzirdējis, ka tīklus no zema izejas Z vadītājam augstu Z slodze ir mazāk jutīgas pret troksni (kapacitatīvā vai induktīvā kopā troksnis?) Nekā no lieljaudas Z līdz zemu Z input slodzi.Es būtu pateicīga, ja kāds varētu izskaidrot mazliet tālāk, kāpēc, vai ja tas ir pareizs.Tātad, kas ir relatioship starp High / Low Z kravu / vadītāju un kapacitatīvā / induktīvs copled troksnis?.

Paldies vēlreiz un best regards,

mimoto

Mimoto,
Tas ir pareizi, ar vienu komentāru.Zema ātruma ciparu loģikas, Jūs varat izmantot šo shēmu, un parasti rezultāti ir zemi, z un izejvielas lielāks.Bet liels apgriezienu skaits (desmiti, simti MHz), kas abos gadījumos ir slikti (hiz-out ar lowz un vice-versa).Ar lielu ātrumu, Z ar Z noteikti ir jābūt saskaņotām.
Troksnis saikni starp trokšņa avotu un "cietušais" ir tieši proporcionālas Z par "cietušais" (augstākā Z "cietušais" - vairāk savienojums) un apgriezti proporcionālas Z avots (augstākā Z avots - mazāk savienojuma), un arī atkarīga no fiziskā informācija (atstarpes starp pēdas, pēdas biezums, substrāta veids, utt.)Par PCB, pastāv īpaši tehniques, lai izvairītos no šādas situācijas (palielināt atstarpi starp pēdas, izmantojot zemes aizsargekrāniem, atsevišķa analogās un ciparu daļu savu dizainu, uc).Visaptverošu informations par šo jautājumu var atrast e-grāmatas up / dl.Atslēgvārdi: signāla integritāti, liela ātruma ciparu dizains, PCB design.

/ pisoiu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back