Junebug PIC Users Group Newsletter JPUG izdošana # 2 pieejams

• Thread starter blueroomelectronics
  • Start date
B

blueroomelectronics

Guest
Mūsu otrais jautājums biļetens ir pieejams lejupielādēšanai http://www.blueroomelectronics.com/JPUG/JPUG.htm Mēs esam izveidot adresātu sarakstu, ja vēlaties saņemt jaunumus Jūsu e-pastu.
JPUG_Cover_2.png
Junebug Simulator Tastatūras izmantojot A / D kontrole servo motoru CSV Channel 4 / D Recorder Nosaukums un VDD Kalibrēšanas UART Hello World 18F Tips & triki [/img]

Hi blueroomelectronics No JuneBug shematisks, es atklāju, ka Q2 BS250P un LED AMBER atšķiras no sākotnējā PICKIT2. Sākotnējā PICKIT2, FDC6420C (P) pin S ir savienot ar 5V un pin D savienojumu diode, bet par BS250P orientācija junebug ir dažādas . No PICKIT2 LED darbojas liels, bet LED Junebug ir aktīva zema. Vai es varu zināt, kāpēc jūs dizains līdzīgs šim? Vai VDD joprojām strādā ar šo kombināciju?

Laba acs, es būvēts prototipa pirmo un bija LED savienota ar slodzes uz prototipu. Es pārcēla to pēdējā brīdī pie vārtiem, jo PICkit2 ir, tāpēc ir atcelts, bet nav ietekmes uz Junebugs funkcionalitāti.

Kā par BS250P? savienojums ir pilnīgi atšķirīga no sākotnējā shematisks.

[Quote = coolcat] Kā par BS250P? savienojums ir pilnīgi atšķirīga no sākotnējā shematisks. [/quote] Tas ir dokumentēts Junebug montāžas rokasgrāmatu, PCB ir paredzēts uzstādīt vai nu K vai P versijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back