Jums vajadzīga vērtība Lambda

S

suhas_shiv

Guest
Man vajag, lai aprēķinātu R0 par 0.25um TSMC. Es izmantoju 0,1 vērtība lambda. Vai tas ir labi vērtību? Paldies

parasti lambda ir halft no izmantotās tehnoloģijas, ja tech ir 0,25, tad lambda būs 0.125micron ... Es domāju, ka 0,1 mikronu lietošana ir diezgan ok ... bet neizmantot minimālais lielums ir laba ideja

Lambda ir nekas, bet divreiz kanāla garums. Tātad 2lambda =. 25 Lamda =. 125 LAMBDA NAV OPTIMAL SOLUTION.IT LIETO DESIGN atkārtoti. Ņemot vērtības, vairāk nekā 0,125 ir prefferable. Starp 0,1 0,125 0,15 es vēlētos, 0,15 un vairāk. Regards Mahendra

Thanks guys. Tātad, ja es esmu, izmantojot dizainu garuma kā 1um ar 0.25um tehnoloģija, tāpēc lambda ir 0,5, labi? Novērtēt atbildi.

[Quote = suhas_shiv] Thanks guys. Tātad, ja es esmu, izmantojot dizainu garuma kā 1um ar 0.25um tehnoloģija, tāpēc lambda ir 0,5, labi? Novērtēt atbildi [/quote] Nepareizi!. L = 2λ šo λ izmanto šeit nav lambda vēlaties!

holddreams ir labi tāpat, jo ilgāk kanāls ir, jo mazāka lambda ir.

Es atvainojos par mana kļūda .... es pārprata savu 1micron gan ar 0,25 un 0,5 lietām ... Ok minimālie noteikumi, poli garums ir 2 λ,. ļaujiet man elanborate solis .. 1. 0.25micron ÷ 2 = 0.125micron 2. minimālais garums ir 0.5micron (2λ, tas ir, ja i sajaukt), bet jūsu garums nav minimālā ... 3.Divide garums ar atbildi (1) 1micron ÷ 0.125micron = 8 Tātad jūsu lambda uz 1u garums ir 8λ es applogize uz mana kļūda .... Syukri

Lambda es runāju par šeit ir kanālu garums modulācija parametrs. Tā mērvienība ir 1 / V. Tās apgriezti proporcionāls kanāla garums. Tātad, kādi būtu tā vērtība būtu par 1um garums (izmantojot 0.25um TSMC tehnoloģiju)? Es domāju, ka es izlasīju kaut kur, ka šīs lambda vērtība ir aptuveni 0,09-0,1 par 0.25um (lietojot minimālo garumu). Ja šī vērtība ir pareiza, tas būtu pats par 1um garuma, izmantojot 0.25um tehnoloģiju vai tas būtu nedaudz atšķiras? Paldies visiem palīdzēt man out.

[Quote = suhas_shiv] lambda es runāju par šeit ir kanālu garums modulācija parametrs. Tā mērvienība ir 1 / V. Tās apgriezti proporcionāls kanāla garums. Tātad, kādi būtu tā vērtība būtu par 1um garums (izmantojot 0.25um TSMC tehnoloģiju)? Es domāju, ka es izlasīju kaut kur, ka šīs lambda vērtība ir aptuveni 0,09-0,1 par 0.25um (lietojot minimālo garumu). Ja šī vērtība ir pareiza, tas būtu pats par 1um garuma, izmantojot 0.25um tehnoloģiju vai tas būtu nedaudz atšķiras? Paldies visiem par palīdzību man, kas [/quote] Hi, Ir līmenis 1 spice modelis lambda ir puses, aprēķina šādi LAMBDA = 0,1 / L, kur. L = ur NMOS / PVO garums mikroni. vienība ir par vienu voltu. Ja ur garums ir 2u tad ur LAMBDA ir 0,05. Šī vērtība ir tikai tuvināšanu attiecībā uz rokas aprēķiniem.

nē tas ir nepareizi ņemt vērtība lambda kas ir uz pusi vārtu garums 0,25 CMOS process vārtu garums ir 0.24um

Es neesmu pārliecināts par 0.25um, bet es zinu, lambda ir apgriezti proporcionāls kanāla garums. par 0.18um lambda-n ir aptuveni 0,77 @ 0.18um lambda-p ir par 0,57 @ 0.18um

Es domāju, ka pastāv sajaukšanas šeit ar LAMBDA izmanto maketēšana un kanālu garums paramater lambda vērtību, ko izmanto ķēdes analīzi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back