Jums vajadzīga PCB projektē un būvē

B

Bob_C

Guest
Hi, Es prasu PCB projektēts un ražots. Sākotnējais apjoms būs līdz 20 mēnesī par aptuveni trīs mēnešus. Pēc tam skaitļi pieaugs. Lūdzu PM sīkāku informāciju. Kniksis

Sveiki Bob_C, Vai ļaujiet man zināt jūsu prasība PCB Design. Mēs Daudzslāņu High Speed ​​valdes projektēšana. Signāla integritātes jautājumi ir rūpēsies. : D Jūs varat sazināties ar mani caur PM. Paldies.

mēs specializējas darbā ar aizjūras uzņēmumiem, kas meklē tukša drukātās shēmas plati. Mēs varam nodrošināt PCB produktiem, šādi: * Prototype PCB / Quick-turn PCB * Maza apjoma PCB * Īpaša PCB * FPCB Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni http://www.samway.net.cn/ mēs varam būt PCB ražošana atbalstītājs termiņa laikā kritisku, izmaksu ietekmi un kvalitāti, ja jūsu uzņēmums ir uz notiekošo projektu un jaunizveidoto projektu un vēlas OEM Tālo Austrumu Āzijā. mēs nosūtīsim Jums mūsu prodcution tehnoloģiju dokuments ja atbilde: Tāpēc, ja jums ir kāda no ieinteresētajām tukša PCB sadarboties ar jums, vai jūs varētu lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums. ysend jūsu gerber.file, kad esat pabeidzis artwork.You var sazināties Jeff

Čau, Jūs varat apmeklēt ww.fab-9.com, tas var met savu nepieciešams. Paldies

mums ir dizains māja ... pls sūtīt prasībām .... cena būs mūsu lētākais

Dear Madame / kungs, mēs esam liels PCB uzņēmums Ķīnā, un mēs rakstām, lai paustu savu vēlmi izveidot ilgtermiņa un abpusēji izdevīgu biznesa partnerattiecības ar Jums arī nākotnē. Mums ir pagājuši ISO9001: 2000 un UL, un ir uzlabotas ražošanas un testēšanas iekārtas un metodes. Mēs ceram, ka jūsu efektīvu ārpakalpojumu. Mēs varam nodrošināt mūsu augstas kvalitātes PCB / ar labu cenu, kā arī PCBA pakalpojumu, kas būs noderīga, lai jūs varētu samazināt izmaksas un paplašināt savu biznesu jomu. Cer sadarboties ar Jums. Ar cieņu, Dīna [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] Hi, jūs varat visite http://www.pcb-chinese.com/ [/ url ] un sazinieties ar mani [email] sales03@pcbzb.com [/email]

Hi Bob, mēs, FlyPCB, ir Ķīna PCB iegūšanu sabiedrība, galvenokārt sejas uz aizjūras klientiem. Mūsu produkciju aptver sekojošos: * Small Prototype * Masa Apjoms * HDI un aprakti, Blind dēļi * Daži speciāli alumīnija bāzes, keramikas balstītu dēļi Lai iegūtu sīkāku informāciju, izmēģināt http://www.flypcb.com [/ url ]

Dear: es esmu PCB un RPK vienas pieturas dienesta darbinieks no Ķīnas, Ceru, ka es varētu palīdzēt jums jūsu biznesa Best regards!

i var jums palīdzēt

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post. bija 11:53 ----------</span></span>
, ja Jūsu PCB ir ļoti viegli, es varu bez jums [COLOR = "Silver".] [SIZE = 1 ]-------- - Post Pievienotā 11:58 ---------- Previous post bija 11:56 ----------[/SIZE] [/color] manu e-pastu .... tuzhiquan @ 126.com tuzhiquan@gmail.com tuzhiquan@hotmail.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post bija 11:58 ----------</span></span>
Es izmantoju programmatūra ir PADS un ritms. mans exprience astoņus gadus.

Hi, Es prasu, PCB projektēts un ražots. Sākotnējais apjoms būs līdz 20 mēnesī par aptuveni trīs mēnešus. Pēc tam skaitļi pieaugs. Lūdzu PM sīkāku informāciju. Bob
Wintak shēmām specializējas augstas precizitātes un ticamības 2-24 slāņu PCB, tostarp HDI, alumīnija shēmas, augstfrekvences plates, smagie vara, biezas zelta, uc Mēs esam sertificēti ar UL, ISO9001: 2000, ISO14001, TS16949 un

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post. bija 00:56 ----------</span></span>
Tas ir Carson.Xi no Wintak shēmām Technology Co, SIA - no visvairāk pieredzējušiem PCB ražotājiem South China vienu. Lūdzu sazinieties ar mani! carson.xi (at) wintakpcb.com

Mēs esam PCB dizains māja. Mums ir zināšanas, lai desgin daudzslāņu PCB koncentrējoties Signal Integrity, ražotāja montāžas ierobežojumus. Sazinieties ar mums macroPCBs@gmail.com

Mans vārds ir Bils un no pasaules dizaina TECH ELECTRONICS CO, LTD Ķīnā, kas ir piegādātājs PCB un PCBA (OEM, ODM). Mums ir 2 PCB augus, 1 smt augu un 2 projekta mājas. 1) 2 pcb augi var ražot 500.000 kvadrātpēdas 2-12 slāņi ar 4 mil zīmju sagataves un ražošana 0,2 mm atveri. 2) 1 smt augs ir 4 ātrgaitas ražošanas līnijām ar ikdienas jaudu: 1,6 miljoniem mikroshēmu, kas ir saderīgi ar 0402 un BGA pacakge ģimenēm dažādās augstas precizitātes micro sastāvdaļas. 3) R & D komanda dizaina mājas ir 3 ārsti, 8 meistari, 28 studentu un 5 Junior koledžās. Ceru, ka var atrast veidu, kā sadarboties ar Jums. Jebkuru jautājumu, lūdzu, let me know. B.regards Bill-Sju (Mr.) Tirdzniecības vadītājs GLOBAL DESIGN TECH ELECTRONICS CO, LTD Add: No.8309, 3F, programmatūra Park, 16 Changjiang Road, New rajons, Wuxi, Jiangsu, Ķīna. Tel :0086-510-81815570-8003 Fakss :0086-510-85.215.510 M / P :0086-13814217566 E-mail: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./

Cienījamie Bob, varbūt es varu jums palīdzēt Kevin # ausay.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back