Jums vajadzīga palīdzība par AT89C51 Programmētājs

S

Setsuna13

Guest
Es esmu pilnīgi Newbie kad runa ir par microcontrollers. Man ir meklēt un lasīt pastu par ēkas AT89C51 programmētājs, bet ir daži par shematisks, ka es nevaru saprast daļu. Vai jūs, lūdzu dalīties ar saiti uz AT89C51 Programmētājs shematiska diagramma, un vai jūs varētu lūdzu, paskaidrojiet, kā veidot to ... Tāpat kā savienot daļas, shematisks, utt .. T_____T Man tiešām žēl, es esmu patiešām nav labi saprast shematiskās diagrammas .... Pleaseee man palīdzēt .... Es esmu vairāk kā plānošanā, neveidojot šāda veida stuffzzzz ... Man tiešām ir nepieciešams, lai padarītu to par mūsu disertāciju ... Thank you very much ....

doties uz šo vietu ir ļoti viegli veidot man ir veidot savu pirmo programmētājs no šeit [url = http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/easy2/easy2_1.html] easy2 [/url]

Paldies par saiti ... bet mana problēma ir tā, es nezinu, kāds, kas varētu man palīdzēt programmu EZ55.hex galvenajā chip [89C51] ... Vai ir vēl viens shematisks ka es varētu izmantot?

Jums ir slodze, hex kodu, lai 89c51 jautājiet savam draugam, ja tie ir, un doties uz vietējo tirgu jebkurā elektronikas piegādātāju palūdziet, lai slodze, kas kods, lai chip viņi jums maksāt 25 rs (Deli cena @ chadni Chowk tie maksas) cheers Jūsu programmētājs ir gatavs

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post bija 16:39 ---- ------</span></span>
, ja nevēlaties, lai izveidotu šo vienu, tad jūs varat veidot šo vienu, jums nav nepieciešams hex kodu, lai sadedzinātu masterchip [url = http://www.8051projects .info/content/8051-tools/17-8051-flash-programmer.html] 8051 Flash Programmētājs - Bezmaksas 8051 mikrokontrolleru projekti [/url] 89c51 un 89s51 ir pašu kodu, lieluma pirmā izmanto paralēlu tipa programmētājs kur kā otrais ir ISP tips

Labi, es lūdzu kādu programmu hex kodu kapteinis chip .. Es pieslēdzu viss, un man ir pārbaudītas visas polaritāti un spriegumu ... bet katru reizi, kad es savienot ķēdes uz manu datoru un palaist HyperTerminal, lai pārbaudītu firmware, pēc tam nospiežot taustiņu ENTER, nekas nenotiek.
Easy-Downloader V2.1 par ATMEL 89C51/52/55WD>
Tam vajadzētu parādīties labi? Bet es tikai iegūt tukšu ekrānu ... Kad mēģinu izmantot EZDL4.exe un palaist to, tas saka: "Centieties, lai izveidotu savienojumu ar COM1" vai dažkārt tas rāda "Available osta nav atrasts". Man ir mēģinājuši aizstāt kapteinis mikroshēmu, un es joprojām ir tāda pati problēma. Lūdzu, palīdziet man, T_____T es tiešām ir nepieciešams, lai pabeigtu šo programmētājs pēc iespējas ātrāk ...

Parasti Com 1, tiks izmantotas vai aizņem dažas pamata ierīcēm, ko izmanto sistēmā. Iet uz Hardware profiliem un mainīt portu uz kādu citu, kas netiek izmantots .. var būt 3, 4 vai 5, kas būs parasti ir bezmaksas lielākajā sistēmu. Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back