Jums vajadzīga mājasdarbus un risinājumu Berkeley ee240 byAli Niknejad

H

hotraymanf

Guest
sping 2006, šķiet, ka parole ir nepieciešama, varētu kādam ir pieeja to man palīdzēt? Es esmu ļoti pateicīgi par jūsu palīdzību! arī par projektu, paldies jums visiem tik daudz!

Vai kāds šeit ņēma kursu? mēs visi appriciate ja deboy vai atklātu (no video) varētu dalīties ar mums zināšanām ...

Kurš var man palīdzēt ar pievienoto mājasdarbu 5 jautājumu? Kurš spice kontūrā modelētu? Kā organizēt sprieguma un avotu pašreizējā saglabāt v *= 2Id/gm nemainīgu, bet dažādā Vds? Paldies. Jautājums 5: Uzzīmē izejas pretestība ro un DC iegūt gmro pret VDS par NFET un PFET. Lai saglabātu DC iegūt 80% no maksimālās vērtības, kas ir atļauts izejas swing? Bias tranzistors ar V * = 200mV. Kas ir λ? Paskaidrojiet, iespējams iemesls atšķirību starp NFET un PFET.

Kas var man palīdzēt ar šo jautājumu: Es gribu, lai modelētu būtu robežās Cadence:? |

Jums nepieciešams pieslēgt maiņstrāvas avotu, lai produkcijas un pasākumu maršrutā ierīci un izmantot parameteric vēziens uz VDS un novērot gm ierīces ritms kalkulatoru. jūs redzēsiet, tad patiesā iegūt gm * ro. Pieaugums ir funkcija VDS un ļāva swing ir vieta, kur iegūt nokrītas zem kāda summa no abām pusēm (piemēram, 0.3V uz 1.5V).

[color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] arī, man ir nepieciešams, mājas un risinājumu un projektu EE240, kāds var man palīdzēt šeit? Paldies

in kadence ". zonde rauts = nominālvērtības (1 / gdso (MOS)") ", tas ir iespējams? Es par to šaubos. Tātad, vai kāds ir daži ieteikumi par to, kā zemes gabala MOS raksturīgajām iegūt? paldies!
[color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] arī, man ir nepieciešams, mājas un risinājumu un projektu EE240, kāds var man palīdzēt šeit? Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back