Jums vajadzīga ideja par manu galīgo projektu saskarnes PDA -!> 89s5

T

thomgun_lc

Guest
Hi guys, Man vajag dažas ideja par manu galīgo projektu. Es gribu izveidot saskarni no Ipaq 1940 (Pocket PC PDA), izmantojot Bluetooth AVR/89s51 mikrokontrolleru lai kontrolētu kaut ko. Bet, es vēl nezinu, cik pieteikumu man vajadzētu būvēt. Mans plāns ir: PDA (caur bluetooth )----> bluetooth uztvērējs lai RS232 89s51 lai kontrolētu kaut ko. Jums vajadzīga ur palīdzību par: 1.Kā būvēt bluetooth uz rs322, lai sazinātos ar 89s51? 2.What bluetooth ir raiduztvērēja IC man vajadzētu izmantot? (10m pietiekami) 3.What rīkus man vajadzētu izmantot plānošanu "kabatas pc?" Iegulto vizuāla rīks v3.0? Citus attīstības instrumentus? 4.What man būvēt GPS? Portable instrumentu? Data logger? Lūdzu nepieciešams ur ideja. : DThx visiem par ur uzmanību. Attiecībā -------- TomZ: D

kāpēc nav jums izmantot seriālo RS232 vietā bluetooth? Es interfeisa Palm Zire 71 ar GPS moduli un iezīmēja litle programmu NSBasic uz zemes gabala Lat. un Long. bet, ja jūs vēlaties, lai to, Bluetooth redzēt CircuitCellar žurnāls ir daudz bluetooth kuģa pārveidotājs BT sērijas

Hi, citas izvēles nav USB, bet bluetooth .. es nezinu, cik laba ir ideja, ja jūs vēlaties bezvadu sakaru, var izmantot IRDA portu. Made bluetooth uztvērējs būs grūtāk, varat izmantot standarta vienu, tas ir viegli, šajā gadījumā jums ir tikai rakstīt mīkstu PDA, un ja tas ir standarts bluetooth uz RS ierīci, jums ir redzēt to kā COM portu PDA , tad jums būs vienkāršs RS komunikāciju.

Ir Bluetooth, kas savieno, izmantojot RS232, varat šo šo ierīci būtu piestiprināta uz mikrokontrolleru, darīt to vienu reizi.

: DThx puiši ur ideja. Patiesībā, es nevēlos, lai izveidotu Bluetooth savienojumu, izmantojot pda ar dažām ierīcēm. Jo, bluetooth uztvērējs modulis (Bluetooth, lai RS232) ir ļoti dārgs (tas ir apmēram $ 160). Tātad, es izmantošu IR / USB vadu no ipaq ir PDA. Jebkura cita ideja? Man ir dažas idejas par būvēt PANTONE krāsu saskaņošanu, izmantojot PDA. Vai tas ir iespējams? Patiesībā, man ir krāsu sensors (TAOS TCS230 Programmējams Krāsa Gaiši uz frekvenču pārveidotājs). Es pievienot šo krāsu sensoru 89s51 mikrokontrolleru, tad no mikrokontrolleru datus nosūta PDA caur rs232/IR. PDA meklēs Colour datu bāze un atbilst krāsu, tad LCD displejā var redzēt krāsas un krāsu id. Vai tas ir interesanti? Bet, tas nav mans pēdējais ideja, lūdzu sniegt man ideja par šo projektu:. D THX uz -------- TomZ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back