JTAG jautājumu

C

claint

Guest
Hi visiem
Es vēlos izmantot BSD kompilators, lai īstenotu JTAG manā dizains.Es jāīsteno opcode HIGHZ.nav iespēju signāls no tri valsts spilventiņi manā kodols.Bet gan tāpēc, ka HIGHZ opcode, man ir instantiate tri-state spilventiņi visu produkciju.BSD kompilators izmanto BSD šūnas katram kontrole (iespēju) signāli katra tri-state rezultātu (mēs varam dalīties kontrolēt BSD šūnu starp dažiem rezultātiem).Bet es negribu kontroles signāli robežu ķēdē (tātad tikai vienu BSD šūnās par katru produkcijas, izņemot divus BSD šūnās par katru produkcijas), ti, katrs izejas signāls ir viens bits ķēdē.Atšķirība efekts tam ir garums vektora.Es esmu mēģinājis instantiate divas ostas spilventiņi katram rezultātiem un īstenot opcode HIGHZ lietotāju definētas instrukcijas, pēc tam ievietojiet BSD un radīt vectors.Then aizstāt divas ostas spilventiņi ar trīs ostas spilventiņi un rada iespēju signāls visiem rezultātiem, bet rada vektori nevar piemērot ilgāk.

Noslēgumā Kā lietot BSD kompilators, lai īstenotu HIGHZ opcode un neieviest nekādas atsevišķas (ja kontrole un izejas datus var apvienot vienā BSD šūnām, problēma ir atrisināt) kontroles BSD šūnas robeža ķēdes?

Kā man ir jādara?Jebkuru citu instrumenti var atrisināt šo problēmu?

Thx iepriekš
Claint

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back