Jonu Nitriding Projektu ...

G

gm78

Guest
Hello,

Ceru, ka tas nav nepareizi jomā ....

Vispirms neliels ievads par sevi, es esmu franču 40 gadus vecs, nesen, kas ir, es mēdzu strādāt banku nozarē datorzinātnes (nevis viens no tiem, kā dabūja tie tauki prēmijas, tāpēc es esmu teorētiski viens no labas guys ....)

Es esmu pārveidošana inženierzinātnēs (longtime passion raktuvju) un viens no projektiem, es esmu darba prasa nitriding process, jo man jau ir zināma iepriekšēja pieredze ar vakuuma tehnoloģiju, un tādēļ es vēlos turēt šo procesu par videi un personāls draudzīgs pusē (ti, bez amonjaka gāzi vai cianīda sāļu ...) Es esmu par iet par jonu nitriding karstās sienas process.

Būtībā šis process sastāv no apkures up apstrādājamo detaļu, kas netālu no vakuuma (2-10 Torr, varat izpaužas šo zemo tikai ar primāro sūkni kā dubultā posmā spārnu sūknis, bez turbo molekulārā vai difūzijas nepieciešams sūknis), kas izsekot ūdeņraža un slāpekļa atmosfēru un nosakot iespējamās starp apstrādājamo detaļu (katoda) un kameras (anoda), 500 līdz 1000 V DC, tas ionizes slāpekļa un virza tās joni uz apstrādājamā priekšmeta kur slāpekļa difūzija notiek (tas tiešām ir mazliet sarežģītāka, ir atkarīga no par sakausējumiem utt utt ..) liela priekšrocība šajā procesā ir tas, ka tas tiek darīts ar "zemu" temperatūra (kaut kas no 350 ° C līdz 650 ° C atkarībā no sakausējuma, un ka šī temperatūra ir zemāk fāzes maiņu temperatūras no sakausējuma tādējādi nav fāzes izmaiņas, tādējādi ļoti maz izkropļojumus, tādēļ maz post prasīts apstrādes (kas ir viss labākais, jo nitrīda slānis var sasniegt pat 78 HRC)

Anyways, atvainojos par garo paskaidrojumu, es tikai justies tas ir tikai taisnīgi, lai ļautu cilvēkiem saprast, kas "lielo ainu" ir.

Tātad, šeit ir tas, ko es tiešām, (atkal "e-diot", ti electronicaly absurds šeit ...) ir vajadzīga palīdzība ar:

Man vajag veidot kvadrātveida viļņu ģenerators (zems = 0 V lielu = 500V līdz 1000V), kas ļauj man mainīt frekvenču (no 1 kHz līdz aptuveni 25KHz) un ciklu (no 2,5% līdz 85%), pašreizējā prasība ir salīdzinoši zems , jums ir nepieciešams apmēram 3 / m² detaļu, manā gadījumā detaļu būs 0,5 m max līdz 1,5 vajadzētu būt pietiekami.
Gandrīz aizmirsu pieminēt ....Tas būtu jūtams, ja varētu stāvēt uz zemes un pieskarties kameras nekļūstot elementu entertainement uz apkārtējiem darbiniekiem ....ti anoda iestatīts uz 0 V = GND un katoda (dziļi vakuuma kamerā), kas ir - augstsprieguma.Man ir diezgan ierobežotas zināšanas elektronikā, I did maz darbu universitātē par bināro sistēmu un tādu, bet nekas gluži tik īpašs.

Es domāju, ka risinājums iedala 4 daļās:

1 - impulsu ģenerators:
555, pamatojoties taimeris?
vai varbūt labāk ar digitālo ķēdes?Tāpat kā, piemēram, pulkstenis darbojas max frekvenci barošanu iebilst, ka rezultātu augstā vienlaikus skaits (mod max freq) ir zemāka laiks Up, un tad zema, bet (mod max freq) ir virs laiks Up?

2 - vadītāja ķēdē, lai tie impulsu ģenerators uz enerģijas ķēdes

3 - elektriskās ķēdes, kas ņem impulsa signāls izpaužas barības augsta sprieguma un rezultātiem, kas izriet viļņa (IGBT i guess Es domāju, ka APV 11GF120KR spēj apstrādāt 1200V un kas varētu, iespējams, nodarbojas ar 25kHz)

4 - mainīga sprieguma padeve uz barību, elektriskās ķēdes.

Tagad es varu droši atceros pietiekami manas klases, lai izveidotu impulsu ģenerators (es jau imitēto 555 circuit par mazāk nekā 50% nodoklis ciklu un vienu vairāk nekā 50% nodoklis ciklā), bet pārējais ir vadītāja mani rieksti ... .

Tātad tas ir pareizi veids, kā sākt?
Vai kāds no jums ir kādi ieteikumi?

Sveicieni,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back