jo auto navigācijas sistēmu integrācija

B

banditaras

Guest
Hi All. Es esmu kas strādā uzņēmumā, ir allready ar auto navigācijas sistēmu būvēt. Problēma ir tā, ka tā ir attīstījusies ap kopēju, piemēram, platforma Intel, izmantojot trešo personu GPRS un GPS moduļi. Projekts ir hardware - pārveidots no nulles, un mans priekšlikums ir iet pilna pasūtījuma. Lasīšana šeit, un kopumā par neto, es nevarēju atrast nevienu vienā mikroshēmā, gprs vai gps risinājumus, tikai daži moduļi. TI un daži citi mafuctarures ir gsm baseband processores, ar visiem tiem labumi (LCD, klaviatūra, kamera saskarnes, uc), bet viņi nepārdod vienu daudzumu, un balstoties uz šāda mikroshēma ir propably zinātniskās fantastikas par vidēja lieluma uzņēmumam. Tomēr, izmantojot plug'n'play gprs vai gps moduli, izņemot izmaksas, rada netīrs struktūra ar vairākiem kabeļiem, kastes, strāvas kabeļi, uc Es domāju, ka vispiemērotākais risinājums būtu GPRS un GPS moduļi dēļi (es domāju nav iesaiņota, tikai daži galvenes I / O un enerģija), bet es nevarēju atrast kādu, kas tur. Vai jūs zināt kaut kā tā? Paldies George

Lai gan mans japāņu ir nabadzīgi, man nav lieta FALCOM, ir kāds sakars ar to. Vai šī spēle attīstības uzņēmums, vai kaut ko? Paldies, anyway. George

Par GPRS moduli, ir daudz: SonyEricsson s GM47, Gm48, GR47 Siemens MC35 Cellon ir CMS91 Par GPS moduli, jūs varat atrast: u-Blox ir TIM

Hi all, Es esmu jauns uz šo forumu, un ir ļoti ieinteresēti šajā sadaļā par GPS, jo mans ikdienas darbs veidojas sistēmu integrācija ar GPS moduļiem. Par modulis, es esmu pašlaik testē GPS moduli, ko šis uzņēmums atrodas Ķīnā, un tās izmanto Samsung + UNav tehnoloģiju. Pārvaldīt, lai saņemtu kravas inženierzinātņu paraugu (ļoti maza izmēra) laikā manu Ķīna komandējumā pagājušajā mēnesī, un iepriekšēju testēšanu bija ļoti labi, un izsekošanas jutība varētu iet visu ceļu uz leju līdz 153dbm (-183dbW). Mums ir testēšanas šis GPS modulis iekštelpu un āra (ar GPS simulators mūsu birojā), un provizoriskie rezultāti bija labi. Jūs varat izmēģināt www.axisem.com . Nedomāju, ka tie ir oficiāli uzsākusi tā vēl, bet nekaitē jautā! cheers biedrus!

Es domāju, ka banditaras (George) neprasu moduli vai GPS vai GSM / GPRS, bet viņš jautā, zemākā līmenī, piemēram, komponentu. Ciktāl es zinu, lai attīstītu GSM / GPRS modulis ir diezgan grūti, vai nu uz mašīnbūves un komerciālā, pārāk daudz milzis spēlētāji tur. Komponents constuct GPRS vēl daudzām skaits, un tās pārdod par ļoti ļoti liels daudzums rīkojumu. Bet GPS ir daži Chipset profider saka ok pārdot par zemākām daudzumu, ti, 20K. Jo, ja Jums iegādāties mazāku daudzumu, jums nebūs konkurētspējīga. Chipset sniedzējs ir: - SiRF (kad pirmo reizi ražot, viņi pat pārdot 10 gab), biznesa uzsākšanai testēšanu, bet tagad jums vajadzētu runāt ar 10K uz 20K. - Antaris IC (savienojums starp ATMEL un ublox) - UNav pie http://www.unav-micro.com/; FASTRAX izmantojot IC Un es domāju, Motorola pārdot vidējā daudzuma too. GPS mikroshēmu komplekts skaits ir 1-3 mikroshēmas, ar nelielu daudzumu citu sastāvdaļu, varētu būt zem 20 gab. Tātad, varat mēģināt no GPS, pēc tam PLS let me know rezultāts ..... Good luck par

Hi Banditaras, Analog Devices ir chipset tieši Jūsu prasībām. Jūs varat pārbaudīt to out. BRM

[Quote = asit] Lai OEM GPS dēļi, mēģiniet NAVMAN www.navman.com . Es, izmantojot to Jupiteru-11 un Jupiter-12 dēļi. Ļoti labu sniegumu un stabilitāti [/quote]. Lūdzu, iedodiet man pin diagramma moduļa. datu lapas tikai iezīmēja pirmo pin, bet ne 11 vai 10. Vai jūs, lūdzu informējiet mani pin diagramma paldies jau iepriekš

Pins ir starplikām. Ja jūs zināt, pin 1 un pēc tam rīkojieties, kā norādīts zemāk: 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 Mēģiniet iegūt Developers / dizainers rokasgrāmata 12 Jupitera, tas varētu būt pieejami neto.

Hi All. Es esmu kas strādā uzņēmumā, ir allready ar auto navigācijas sistēmu būvēt. Problēma ir tā, ka tā ir attīstījusies ap kopēju, piemēram, platforma Intel, izmantojot trešo personu GPRS un GPS moduļi. Projekts ir hardware - pārveidots no nulles, un mans priekšlikums ir iet pilna pasūtījuma. Lasīšana šeit, un kopumā par neto, es nevarēju atrast nevienu vienā mikroshēmā, gprs vai gps risinājumus, tikai daži moduļi. TI un daži citi mafuctarures ir gsm baseband processores, ar visiem tiem labumi (LCD, klaviatūra, kamera saskarnes, uc), bet viņi nepārdod vienu daudzumu, un balstoties uz šāda mikroshēma ir propably zinātniskās fantastikas par vidēja lieluma uzņēmumam. Tomēr, izmantojot plug'n'play gprs vai gps moduli, izņemot izmaksas, rada netīrs struktūra ar vairākiem kabeļiem, kastes, strāvas kabeļi, uc Es domāju, ka vispiemērotākais risinājums būtu GPRS un GPS moduļi dēļi (es domāju nav iesaiņota, tikai daži galvenes I / O un enerģija), bet es nevarēju atrast kādu, kas tur. Vai jūs zināt kaut kā tā? Paldies George

Lai gan mans japāņu ir nabadzīgi, man nav lieta FALCOM, ir kāds sakars ar to. Vai šī spēle attīstības uzņēmums, vai kaut ko? Paldies, anyway. George

Par GPRS moduli, ir daudz: SonyEricsson s GM47, Gm48, GR47 Siemens MC35 Cellon ir CMS91 Par GPS moduli, jūs varat atrast: u-Blox ir TIM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back