B
banditaras
Guest
Hi All. Es esmu kas strādā uzņēmumā, ir allready ar auto navigācijas sistēmu būvēt. Problēma ir tā, ka tā ir attīstījusies ap kopēju, piemēram, platforma Intel, izmantojot trešo personu GPRS un GPS moduļi. Projekts ir hardware - pārveidots no nulles, un mans priekšlikums ir iet pilna pasūtījuma. Lasīšana šeit, un kopumā par neto, es nevarēju atrast nevienu vienā mikroshēmā, gprs vai gps risinājumus, tikai daži moduļi. TI un daži citi mafuctarures ir gsm baseband processores, ar visiem tiem labumi (LCD, klaviatūra, kamera saskarnes, uc), bet viņi nepārdod vienu daudzumu, un balstoties uz šāda mikroshēma ir propably zinātniskās fantastikas par vidēja lieluma uzņēmumam. Tomēr, izmantojot plug'n'play gprs vai gps moduli, izņemot izmaksas, rada netīrs struktūra ar vairākiem kabeļiem, kastes, strāvas kabeļi, uc Es domāju, ka vispiemērotākais risinājums būtu GPRS un GPS moduļi dēļi (es domāju nav iesaiņota, tikai daži galvenes I / O un enerģija), bet es nevarēju atrast kādu, kas tur. Vai jūs zināt kaut kā tā? Paldies George