Jebkuru triku ilgi tranzistors izkārtojumu?

A

aboriginemm

Guest
Man vajag nelielu vērtību gm lai no tranzistors garums ir ļoti mazs. Piemēram, W / L = 3u/18u. Kādi ieteikumi par izkārtojumu šādiem ilgtermiņa garums tranzistori? Paldies! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 50 minūtes: [/color] [/size] Vai tas ir labi sadalīt garumā vairākos segmentos? Vai tikai izmantot vienu plašu pirkstu? Kādā veidā ir labāka? Nekad šādas garas garums tranzistors, ir vajadzīga palīdzība!

Jums vajadzētu iekļaut vairākus tranzistori sērija (es gribētu izmantot 18 no tām: 3u/1u).

Paldies par atbildi. Es modelētiem iecirkņa ar atdalītām tranzistori sērijā saskaņā ar izkārtojumu. Tas deva dažādus rezultātus, lietot vienu garu kanālu tranzistors. Kuru rezultātā ir reālāks?

Sadalīšana segmentos tiks atlasīti modeļi labāk, ja, ka pastāv būtiskas darbaspēka aizplūšanu sprieguma atkarīgs nelinearitātēm. Kā var atrast par SOI procesiem. Segmentācija ir pamatā augsts cascode kaudze. Bet tur var būt arī savdabīga uzvedību "vidējā mezglus", it īpaši, ja darba strāva ir zema; šiem mezgliem katrai ir {SD}-B kapacitātes un liela ātruma braukšanas pretestība efektīvi, tā var būt daudz lag, substrāts / arī trokšņa injekcijas, uc Tā veida ir atkarīga no kvalitātes modelēšanas un nastiness ir modelēta, cik tuvu jums.

[Quote = aboriginemm] I modelētiem iecirkņa ar atdalītām tranzistori sērijā saskaņā ar izkārtojumu. Tas deva dažādus rezultātus, lietot vienu garu kanālu tranzistors. Kuru rezultātā ir daudz reālāk [/quote]? Kā dick_freebird teica, split tranzistors dizaina būtu jums labāk atbilst jūsu modeļiem. Sen tranzistors - atkarībā no darba frekvences - arī uzrāda ietekmi, kas nav uz ko modelis (piemēram, vārtu rezistence).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back