Jebkura iestāde ir izstrādājusi sejas detektors?

M

mami_hacky

Guest
Jebkura iestāde šeit ir jebkad izstrādāta sejas detektors?
Kādas metodes, jūs izmantosit sejas atklāšana?neironu tīkliem?vai kāda cita veida metodes, piemēram, ādas krāsu, vai kustību saskaras video sekvences?

Hi mami_hacky

Es redzēju šādas sistēmas (militārā piemērošanu), kas pirmo reizi izmantoti par vadošo atklāšanas uz attēla, un pēc tam tas tika salīdzināts ar noteiktajiem modeļiem (neironu tīklu).Produkciju tas tika izmantoti lēmumu ...

Atā

Uhum!mala atklāšana pie pirmā?!Kādu mala detektors tas bija, izmantojot, izmanīgs?Es domāju, ka malu atklāšana ir pirmais solis ir jādara ļoti uzmanīgi, un threshoulds jāizvēlas tieši tā, citādi nekas cames out.OK!Līdz ar to dažas karalis neironu tīkla, jā?Vai jūs zināt, arhitektūrā neto?tas slāņu skaits, un tas ir slāņi formu.

Hi I bija iesaistīts pirms dažiem gadiem jomā mašīna redze ..
Pastāv āriem vairākas aproaches, ka varat darīt .. es konsultēt jūs pirmo reizi sākt UNDESRTAND segmentāciju. Un jostas atklāšanas ..INTEL ir ļoti jauks LIBS ..meklēt viņiem ..Tagad ..Tiklīdz jūs SAPROTAT kā MACHINE var redzēt ..tad jums ir, lai izveidotu sistēmu, ar ko salīdzināt "iespējas". Attiecībā uz cilvēcisku seju, kas veic ieguvi ģeometrisko iezīmes, SEJAS / ..Man ir galvaskauss ..
A SEJAS mainīsies gadu gaitā ..Es esmu nevis Pretty Boy i vienreiz bija ...Bet galvaskausa proporcijām nekad nemainās ..SO būtībā jūs identificēt dažas atsauces punktiem un veidot mērījumus no leņķiem definēts.
Tā ir lieliska grāmatu.Bet man nav refernce pie rokas ..
Es pēc tā, ja man šķiet.
Tātad jums ir 3 mēneši pirms ļoti grūti strādāt tikai, lai iegūtu BASICS. Datorzinātnēs VISION ..

Enjoy ir ļoti jauks jomā

Man, lūdzu, sīkāk
Lasakul A., Palasuthikul P., Sooraksa P., "Real Time Face Detection par olor Image atbalsta Vetor Machine", Fira Robot World kongresā, Koreja, 2002
pateikties
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Par šo vietni I atradis rakstu par Seja recogniton un citi interesanti raksti par DSP un electronis kopumā.
http://www.electronicsletters.com/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back