Jebkurš īpašs apsvērumiem izveidot salīdzinājuma?

J

jordan76

Guest
Es gribu izveidot ātrgaitas salīdzinājuma (ap 1ns (at) 1.2V/150C par 0.15um process).
The max ievade swing ir 100mv, ievades kopējā spriegums ir VCC.
Produkciju būtu pilnā sparā.

Design ierobežojumiem: ātrums, jauda,
rajona
kādi simulācijas jādara papildus. dc un. TRAN simulācija, lai nodrošinātu tā pirmā frakcija darbu?

Thanks in advance!

sveicieni,
jordan76

Es domāju, ka kompensēt un kickback būtu rūpīgi too.

kyrandia,

Paldies par atbildi!Es piekrītu Jums, bet varētu jūs man kaut ko sīkāk par to, kā modelētu kompensēt un kickback spēkā HSPICE?

sveicieni,
jordan76

Par salīdzinājuma, gludspieduma galvenokārt nāk no nesakritības.To nevar modelētām, bet to var aprēķināt.The Fab fabrika jāsniedz Jums saistīto parametru.

Lai modelētu kickback, jūsu ievades avota nedrīkst būt ideāls.Šie būtu pretestība.

kyrandia ir tiesības par kickback trokšņa simulāciju.Tomēr, to, kas attiecas uz to, kā kompensēt, viņš, iespējams, aizmirsāt, ka jūs varat (un vajadzētu) do Monte-Carlo simulācijas.

Pateicoties kyrandia un maxwellequ!

Vai kāds sniegt man vienkārša spice klāja piemēri par kickback un kompensētu jautājumus?Thanks in advance!

sveicieni,
jordan76

Tas ir atkarīgs no jūsu pieteikumu, ja Jums izstrādāt salīdzinājumam šajās apakšvienībās ADC in i.5bit/stage virknes ADC izmantojot RSD, varbūt robežās kompensē atvieglinātas daudz.

Pievienojot spriegumu avotiem 10k rezistors

eyes146 (at) hotmail.com

Jums arī vajadzētu pārbaudīt salīdzinājuma jutību.jums max ievade Swing ir tikai 100mv, tas nav ļoti liels.
Un arī tad, ja ievades Swing ir mazs, salīdzinājuma ātrums būs lēns.Tāpēc ir labāk izmantot preamp pirms jūsu salīdzinājuma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back