jave progrm ir grūts

P

pilsonis

Guest
hi visiem
im svaigāku un uz mazu uzņēmumu, kas man darbu Java programmēšana,
bet mūsu sabiedrība nav mācību klases tiks tur man ir, lai uzzinātu par savu,
Vai ir kāds ierosināts grāmata mācību Java, un tie ir kādi atpakaļ pamata C, C , lai uzzinātu, java man pateikt, i dont ir laiks doties uzsākt tagad.ja pēc grāmatas par šo plz šeit plz
aprunāt i mācīties jave nezinot c, c man pateikt,

paldies

Es domāju, ka jums vajadzētu būt iespējai mācīties Java bez C vai C zināšanas.nekas daudz kopīga starp c un Java.C un Java abas objektorientētā programmēšanas valodas tādēļ, ja jums ir kādas fona uz Object Oriented Programming tas jums palīdzēs izprast Java labāk.

Attiecībā uz grāmatām vislabāk Java grāmatas ir Core Java 2, Volume 1: pamatprincipi (Sun Microsystems Press Java Series) ar Cay Horstmann, Gary Cornell

paldies
un pateikt man, ka es varu saprast, C koncepciju par savu, lai kas arī man pateikt, jebkurā 1 grāmatu plz

paldies

Jā, jūs varat saprast c koncepcijas jūsu uzvarēja, patiesībā lielākā daļa no konceptuālā informācija ir pats par Java un C , jo viņi abi ir objektorientētā valodā.Es jūtu jums vajadzētu izvēlēties vienu valodu, lai sāktu ar, instalēt kompilatori un sākt programmēšana, nav labāks veids, kā iemācīties programmēšanas valodas.

Domāšana C ir laba grāmata.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back