Java newbe - bibliotēka importu, ir nepieciešama palīdzība

A

al_extreme

Guest
Mēģinu importēt bibliotēkas un es domāju, I dont ir labs, bet es dont zināt, bija to atrast. Mēģinu importēt javax.comm bet mana javax librarie nesatur. Kom. I use j2sdk 1,41 ar aptumsums redaktors. Es apriciate jebkāda veida palīdzība thanks.

nav jāuztraucas par javax.comm .* sīkumi Java atradīsiet visu, kas tai vajadzīga, ja jūsu classpath ir iestatīts pareizi, un jūs varat ievietot visu pareizi direktorijiem, piemēram, instalēt teica, tad viss būtu jāstrādā labi, jo īpaši, pārliecinieties, ka classpath ir norādot uz piegādāto JAR failu. - Jayson

mans ieteikums ir lietot saules sīkumi lejupielādēt izpildlaika un SDK instalēšanas rutimes first arī uzstādot vizuālas c v6 runtime ir jābūt ESP win xp ar java tik .... tas ir vienkāršs, bet 80 mb + download

java ir tāpat kā jebkuru skriptu valoda zvanīt klases biedri, izmantojot tur saskarnes galvenes, tikai iekļaujot nodarbības paredzētas izmantot, nepārsniedzot savu klasi vai modeļa struktūru, lai pievienojot comm ir tikpat vienkārša kā arī to savā klasē, un tad zvanot tās funkcijas, izmantojot Java interfeisu apis. šai klasei vai grupai, kas balstās klasēm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back