Jautājumus par produkcijas Sigma-delta ADC, jo Simulink, plz help.

L

lines

Guest
Hi all, procesā projektēšana Sigma-Delta ADC, es nāku pāri daži Q: sigma-delta ADC, tas noslēdz 2 daļās: modulatora un filtri. Gada modulatoru produkcija ir ± 1, kas caur filtru, tās biežums ir downsampled, tomēr rezultāts ir sine vilnis (ieejas signāls ir sine vilnis). Mans jautājums ir tāds, ka: Tagad, ADC ir tulkotu analog ievade ar ciparu viens, tāpēc no Sigma-delta ADC produkcija būtu daudz ciparu signālos, piemēram, 1111101111. nav sine vilnis. Starp citu, Vai programmatūras ierobežot šo simulāciju? Par Sigma-delta ADC produkcija ir

Mans jautājums ir, ka: Tagad, ADC ir tulkotu analog ievade ar ciparu viens, lai no Sigma-delta ADC produkcija būtu daudz digitālo signālu, piemēram, 1111101111. nav sinusa vilni
. Pareiza.

Hi, Paldies. Bet manā simulācija, produkcija ir sinusoīda, es domāju, problēma ir CIC filtrs, Jo CIC, tādi datu tipa maiņu, kā noteikt to? Es to izmēģināju daudz metožu, bet rezultāts ir sinusoīda, nav 011.110 [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 10:30 ------- --- Iepriekšējais amats bija 10:23 [/SIZE] ---------- [/COLOR] no Modulator produkcija ir ± 1, pēc tam caur CICfilter, izeja kļūst sine vilnis.

Tas ir ļoti dabisks rezultāts.
Bet manā simulācija, produkcija ir sinusoīda,
Arī šī ir ļoti dabisks rezultāts.
Es domāju, problēma ir CIC filtrs,
Jo CIC, tādi datu tipa maiņu, kā noteikt to? Es to izmēģināju daudz metožu, bet rezultāts ir sinusoīda, nav 011.110
Arī šī ir ļoti dabisks rezultāts. Vai jūs saprotat, Delta-Sigma-ADC un CIC filtru droši? Charactersitics no CIC filtrs ir kustīgu izlīdzināšanu ņemot sinc formu nodošanas funkcija frekvences jomā. Skatīt sekojošos. http://www.numerix-dsp.com/appsnotes/APR8-sigma-delta.pdf cascaded integrators, ķemme filtri [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back