jautājumus par brīdi metodes

P

pudding

Guest
Hi guys, Man ir vajadzīga palīdzība saistībā ar brīdi metodi. Pie pēdējais solis, es jau saņēmu mattrix par homogēnu vienādojumu grupu. Un nosakot noteicošais faktors ir nulle, es varu unkowns, piemēram, fāzes konstante. Mani jautājumi ir, augstu Lai vienādojumu (uz kāda pamata funkciju skaits ir liels), man daudz nullēm. Es nezinu, kā izvēlēties. Vai tas ir normāli vai arī kļūda? Un, starp citu, man gabals noteicošais saskaņā ar nezināmo, bet vērtība iet ļoti augsts (10 ^ 300) pie poliem, kas padara to ļoti grūti uzņemt nullēm. Vai kāds zina, kā to darīt, vai kādu labu grāmatu par to? Paldies pudiņš

Es sapratu, ka jūs mēģināt atrisināt eigenvalue problēmu, izmantojot mamma. Bet es nesaprotu, ko jūs domājat ar nullēm? Tu domā nullēm jo pretestība matricas vai nulles in eigenvalues? Turklāt, kā es atceros, par Mammu, skaita palielināšanu unknowns pārsniedz noteiktu limitu ne vienmēr uzlabotu savu precizitāti, vēl vairāk tas pat padara jūsu impedance matrica slimiem kondicionētā (kas varētu attaisnot, kāpēc jūs saņemat kļūdainus rezultātus). Ja es būtu tu, es gribētu sākt ar nelielu skaitu nezināmo un pakāpeniski to palielinās līdz pirmās pāris eigenvalues izmaiņas ir pietiekami maza. BR Adel

Hi adel_48, Paldies par jūsu atbildi. Ar nullēm es domāju nullēm par noteicējs viendabīgu vienādojumu. Mana nezināmo ir iekļautas viendabīgu vienādojuma grupā koeficientus. Nosakot noteicošais faktors ir nulle, es varu unkowns, manā gadījumā, fāze konstanta. Ar to ir grūti atrisināt, ka noteicošais vienādojumu tieši. Tāpēc es gabals noteicošais ziņā fāzes konstanti. No zemes gabala, es varu noteikt posms konstantes (tie punkti, kas padara noteicošais nulle). Bet es uzskatu, ka ir divas nulles (kas padara noteicošais faktors ir nulle), nekā es gaidīju. Un no grāmatas, "Lauka aprēķina pēc brīža metodes", manuprāt, šiem papildu nulles ts svešas izcelsmes saknes. Šīs saknes nav risinājums problēmai, bet, ko izraisa bāzes funkcijas. Vai jums ir kāda ideja, kā noteikt, vai tas ir svešs saknes vai reālas saknes? Visus parametrus svešas izcelsmes saknes? Es gribu atbrīvoties no tiem, svešu saknes ar datoru. paldies par jūsu ieteikumiem. Un labu veiksmi! pudiņš

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back