jautājumu pretestība Matching uz Pad, caurumi un vadi

J

JohnLai

Guest
Hello,
Man ir vienkāršiem jautājumiem, kas varētu nebūt ļoti vienkārši.Šādu līniju attēlu pārraidi.Lielākā daļa grāmatu apspriest pretestība mathing starp pārvades līniju un slodzes.Bet ir lodēt spilventiņi, caurumi un īsu vadu raksti starp slodzi un elektropārvades līnijas.Pat ja šīs lietas ir īss, bet es domāju, ka viņi radīs pārdomas too.

Kāpēc ne visvairāk grāmatu neizskatīt šīm lietām.Lūdzu, iedodiet man kādu guide.

Paldies.

Ir vienkārši atbilde: vienkāršības labad un lai labāk izprastu pamatus, neuzrādot vairākus jautājumus, kas varētu parādīties dažos gadījumos.
Starp citu, ķēde parasitics ar sāk var izdot tikai augstās frekvences.

Paldies par atbildi.Bet ko tad, ja situācija ir ļoti augstām frekvencēm.Kā mēs varam uzskatīt pretestība pretruna ir spilventiņi, caurumi un īstermiņa Nepabeigti raksti.

JohnLai rakstīja:

.... Kā mēs varam uzskatīt pretestība pretruna ir spilventiņi, caurumi un īstermiņa Nepabeigti raksti.

Izņemot CADs, vai mums ir kādi theorectical ceļvežus par paliktņi, uc Ja tā, jūs ieteiktu.Paldies.

JohnLai rakstīja:

Izņemot CADs, vai mums ir kādi theorectical ceļvežus par paliktņi, uc Ja tā, jūs ieteiktu.
Paldies.

Pieņemot minētos pārtraukumus ir pietiekami mazs, salīdzinot ar viļņu garumu, tie var tikt novērtēts kā lumped elementi (kondensatori un induktori), kas saistīti ar tranmission līniju.

Pateicoties Bigboss un FVM.Nepabeigti raksti modelēšana pārtraukšanas par spilventiņi, caurumi un īss komponentu kā lumped kondensatori un induktori, šķiet, ir labākais paskaidrojumu.Vai jums ir kādas norādes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back