Jautājumu par šo circuit

W

wjxcom

Guest
Dear all: apskatīt šo circuit lūdzu. šī shēma ir izejas stadija, kas ieviesa grāmatā writed ar Gray (page 383). Šajā grāmatā, Gray teica, ka "vienkāršības labad pieņemsim, vispirms, ka īsslēguma ir savienots no aizplūšanu M4 uz aizplūšanu M5 ,.....". Bet es nedomāju, ka šis domāt ir loģiski. Tā kā M3 ražot pašreizējos un šis pašreizējais ir jānosūta ar M4 un M5, lai gan M4 un M5 nav cut-off. bet, kad īsslēguma ir savienots no aizplūšanu M4 uz aizplūšanu M5, es domāju, M4 un M5 būs cut-off, tāpēc pašreizējā ražo M3 nenodos. Tāpēc es domāju, domāju, ir neloģiski.

Priekšlikums ir loģisks, lai vienkāršotu savu argumentu: ja viņš teica īsu M4 uz M5 aizplūšanu, ko viņš īsti domāts AC īsu (ti, attiecībā uz maza signāla ac analīze). Tas jums palīdzēs analizēt pretestības jautājumu un push-pull darbību.

Hi, willyboy19: jūs teicāt, ka īstermiņa M4 uz M5 aizplūšanas līdzekļiem AC īsu, bet kā analizēt DC saskaņā ar šo priekšlikumu? thanx

Es gribētu iet ar jaudu pašreizējo spogulis paskaidrojumu. Pirmkārt, jums kontrolēt kopējo strāvu caur ierīcēm slīpo savienojumu. Tad jūs modulēt jaudu no ieejas vārtiem Barrybear

Tas ir ļoti Classic izejas posmu. Līmeņa maiņu, lai pārliecinātos, zemas traucējumus.

Hi, visiem: es gribu zināt, ka tad, ja īsslēguma ir savienots no aizplūšanu M4 uz aizplūšanu M5, vai DC strāvu nodošanu M4 un M5?

hi wjxcom, i atašejs ekvivalents ķēde tavām. M4 un M5 izmanto slīpo M1 un M2. kad mēs savienot aizplūšanu M4 aizplūšanu no M5. tas ir vienāds ar jānosaka divi MOSFET sliekšņa spriegums vienāds ar nulli. Tādā veidā izejas / ieejas charactristic tiks mainīts. un tas rada traucējumus.

Dear Davood Amerion: bet kāpēc ekvivalentu slīpo sprieguma M4 un M5 ir Vt? tajā pašā laikā, jebkurā gadījumā, drenāžas spriegums M4 un M5 nedrīkst būt vienāds, tas ir?

jā tā ir. vienkāršības labad mēs pieņemam, M4 un M5 ar Vt faktiski, no M4 maiņa ar Vt M1 Vt, un M5 mainīt ar M2. un kad MOSFET veicot tā VGS ir lielāka nekā Vt In saturation reģionā: ID = (W / L) (K / 2) * (VGS-Vt) ^ 2 ID zema, varam pieņemt, VGS ≈ Vt Es domāju, ka šajā sakarā, kluss strāva M1, M2 ir vienāds ar strāvas avotu un M3.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back