Jautājums par vienas pakāpes pilna diferencētu Op amp

Y

yushen_yang

Guest
Hi all, Paldies par tiem, kas deva man padomu par šo tēmu es ievietojis pāris dienas atpakaļ. Diemžēl, mana problēma ir joprojām. Es post manu jautājumu vēlreiz, un arī es augšupielādēt shematisks un viļņu attēlu. Ceru, ka tas var sniegt jums labāk izprast, kur mana problēma ir. Jautājums, kā norādīts zemāk: Es esmu projektēšana vienpakāpes pilna diferencētu cascode op amp, kas ir stacked ar diviem PVO un divi NMOS katrā ceļu. apakšējā NMOS pāris ir ievadi. un tad papildu NMOS darbojas kā strāvas avotu savieno zemi un apakšējā NMOS pāriem. par PVO Triode ierīces pāri ir kādreiz CMFB. Mana problēma ir izejas kopīgs ir tas, vidū vērtību barošanas. un es pārbaudu tūkstoš reizes, ka visu tranzistors strādā labi režīmā (pat ja maksimālais swing nemainīs trasistor darba režīmā), tomēr, izejas swing ir nestabilitāti, ja pozitīvs swing ir salīdzinoši mazāks nekā negetive sparā.. nebija kāds ir šo problēmu pirms? spec: 0.5um process Barošanas avots 5V ouput kopējā režīmā: 2.5V iegūt 54dB oupout swing + / - 1V

1. No jūsu vilnim, es redzu, ka ur v (4) ir pārāk liela lai CMFB PVO aktīvā reģionā. jo, ja jūsu kopējā režīmā spriegums ir 2.5V, tad top CMFB PVO Vdssat ir (5-2.5 | VTP |) ~ = 1.5V, bet vilnim liecina, ka u ir tikai 0.2V apkārt, lai ur CMFB cilpa pieaugums ir tik mazs, ka to nevar ne noteikt pareizo CMFB spriegumu. 2. No ur vilnim, ur kopējā spriegums nav 2.5V. tas ir virs tā. par kopējo spriegumu formulat ir Vcom = (Vout + Vout1) / 2. u var izmantot awave, lai aprēķinātu šo vērtību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back