Jautājums par to Maksvela vienādojumi RHS

S

sundaram

Guest
Attiecībā uz Maksvela vienādojumi RHS, mums ir mainīgie lielumi, piemēram, D un B, lai samazinātu skaitu mainīgo, mēs izmantojam komponentu vienādojumu, piemēram, D = εE un B = μH. kāpēc dont mēs tieši rakstīt E un H tur Maksvela vienādojumi, nevis atsevišķi norādot tos, kas to sastāvā vienādojumi ...? lūdzu atbildi man ..

Taisnās materiāli, polarizācija blīvums (coulombs uz kvadrātmetru) un magnetizācija blīvums (ampēros uz metru), doti: un, un lauki ir saistīti un ar: kur kā χe ir elektriskās uzņēmību materiālu, χm ir magnētisko uzņēmību materiāla, elektrisko caurlaidību materiāla, un μ ir magnētiskā caurlaidība materiālu (tas patiesībā var būt paplašināta, lai apstrādātu nelineāra materiāli, kā arī, veicot ε un μ atkarīgs no lauka intensitātes [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell% 27s_equations arī pārbaudīt

bet es domāju, ka u ve nav rakstīts vienādojumus tur atbilde ... var u PLS sniegt viņiem ...?

[Quote = Sundaram] Attiecībā uz Maksvela vienādojumi RHS, mums ir mainīgie lielumi, piemēram, D un B, lai samazinātu skaitu mainīgo, mēs izmantojam komponentu vienādojumu, piemēram, D = εE un B = μH. kāpēc dont mēs tieši rakstīt E un H tur Maksvela vienādojumi, nevis atsevišķi norādot tos, kas to sastāvā vienādojumi ...? lūdzu atbildi man .. [/quote] Nu oriģināls iemesls ir tas, mēs dont zināt, kas ir vidēja mēs darbojamies! Piemēram, ļauj veikt vienu no Maxwell vienādojumu: Del X (H) = (dow (D) / Dow (t)) + J, kur J ir straumes piemēram, avota strāvu, drift curret uc, kas ir pievienots konsekvences! Tagad, ja u vēlaties, lai aizstātu D ar εE, tad Dow (D) / Dow (t) = ε * (uz leju (E) / uz leju (t)) + E * Dow (ε) / Dow (t). Mēs rakstīt, piemēram, tāpēc, ka mēs aprunāt pieņemam ε paliek nemainīga, ar laiku .. Tas ir, viena vidējo viļņu vienā reizē var nokļūt citā datu nesējā citā laikā .. Tāpēc mums nevajadzētu rakstīt tieši tāpat! Ceru, ka atbilde WIL būt apmierinošāki jums .. Ja nē, tad vari pajautāt man vairāk ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back