jautājums par to, lai pārvērstu sine vilnis ir kvadrātveida vilnis

T

txzzc1982

Guest
Cienījamie visiem,

Es šobrīd izstrādājot sine uz kvadrātveida vilnis pārveidotāju pie 10MHz, bet arī frekvenču pārveidotāju no 10MHz līdz 40MHz.Patiesībā es gribētu, lai būtu 40MHz pulksteni ar 50% ciklu manu ADC paraugu ņemšanas pie vidējas frekvences.Man jau bija oscilators ražo stabila 10MHz sinusoidālas vilnis.Tātad, es konvertēt to uz kvadrātveida vilnis vispirms, pēc tam uz augšu konvertēt frekvenci uz 40MHz ka es gaidīju, lai būtu.

Vai jums ir ideja par to?Vai jūs domājat, man ir veidot to pats, vai izmantot rūpnīcas ražojums?Ja ir produkts, kas spēj realizēt šo funkciju no 10MHz sinusoidālu vilni ar 40MHz kvadrātveida vilnis, es gribētu to izmantot.

Jums var būt saistīts dizaina pieredzi.Es ceru, ka jūs guys var man palīdzēt.Es appriciate to!

Pateicība,
Cheng

Hi,

Vienkāršākais veids, kā pārvērst sine vilnis ir kvadrātveida vilnis ir izmantot Schmitt sprūda bufera vai invertoru.Tikai pārliecinieties, ka pareizi neobjektivitāti un apjomu jūsu ievade sinusa vilni.

Attiecībā uz frekvenču konversiju, PLL ir parastajā veidā.Ja jūs vēlaties kaut ko ātri bez nepatikšanas projektēšanas PLL, varbūt varat izmantot divas biežums doublers sērijās.Skatiet šo pavedienu, lai, piemēram: ftopic194936.html

Ja jūs vēlaties stabilu pulksteni jūsu ADC, kāpēc ne tikai iegūt 40 MHz kristāla pulksteņa oscilators?

Sveicieni,
Chris

Hi,
Attiecībā uz ADC CLK (jo tie ir parasti 50 / -5% nodoklis), es dizains ar "pulksteņa shēma", viņi ir on-chip PLL, daži no tiem ir "kavēšanās mazāk" pārāk ...
Jūs varat atrast šādus IC no valsts, fFairchild, NXP, Quality Semi, viens (daži vecāki) examplar ir: QS5V993A ir 40 MHz, no 10MHz, jums ir 4x izejas, ar programmējamu fāzēm ...
Ja jums patīk / vajadzībām, tieši 50% nodokli, lai ražotu (un dont kļūt QS5V kā IC); relatīvā vienkāršs veids ir padarīt 80MHz un dalīt to ar 2 (FF) = garantied 50% impulsa jaudu :)
Good luck!
K.Pievienots pēc 10 minūtēm:Es learnd; Kvalitāte Daļēji vēl IDT ...
w * w.qualitysemi.com /? app = meklēšanas & searchType = parametra & catId = 58697
ti: 74FCT388915T

cdh7 rakstīja:

Hi,Vienkāršākais veids, kā pārvērst sine vilnis ir kvadrātveida vilnis ir izmantot Schmitt sprūda bufera vai invertoru.
Tikai pārliecinieties, ka pareizi neobjektivitāti un apjomu jūsu ievade sinusa vilni.Attiecībā uz frekvenču konversiju, PLL ir parastajā veidā.
Ja jūs vēlaties kaut ko ātri bez nepatikšanas projektēšanas PLL, varbūt varat izmantot divas biežums doublers sērijās.
Skatiet šo pavedienu, lai, piemēram: ftopic194936.htmlJa jūs vēlaties stabilu pulksteni jūsu ADC, kāpēc ne tikai iegūt 40 MHz kristāla pulksteņa oscilators?Sveicieni,

Chris

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back