Jautājums par sintēze DC / DA Synopsys

B

bajahaya

Guest
Sveiki visiem, es vēlētos precizēt vaicājumu. 1) Vai jūs varat man pateikt iemeslu, nosakot oficiālus Kavēšanās s (ievade un izvade) jebkuram uzņēmumam, pirms sintēze tiek darīts? Kas ir aiz šī iemesla dēļ? 2) Vai mums ir kāds automātiska ievietošana buferi ievades / izvades portu, lai uzņēmums sintezējot? Paldies jau iepriekš, Sveicieni, ALI

[Quote = bajahaya] Sveiki visiem, es vēlētos precizēt vaicājumu. 1) Vai jūs varat man pateikt iemeslu, nosakot oficiālus Kavēšanās s (ievade un izvade) jebkuram uzņēmumam, pirms sintēze tiek darīts? Kāds ir iemesls, ka [/quote]? Tā kā tie ir noteicošie mērķi jūsu sintēzi. Jūs varat darīt syntheis bez noteiktā IO kavēšanās, bet tas nebūtu reāli. [Quote = bajahaya] 2) Vai mums ir kāds automātiska ievietošana buferi ievades / izvades portu, lai uzņēmums sintezējot? Paldies jau iepriekš, uzskata, ALI [/quote] Ko tu domā ar "automātisko buferi ievietošanas?" Vai jūs reffering uz IO spilventiņi? Lūdzam precizēt!

Jā, izlīdzinošo ievietošana ko es domāju ir braukt I / O Pads no galvenajiem?

[Quote = bajahaya] Jā, izlīdzinošo ievietošana ko es domāju ir braukt I / O Pads no galvenajiem [/quote]? DC ir spēja iekļaut automātiski kluči uz jūsu ostām. Lūdzu reffer uz pārdotajiem par ievietošanu spilventiņi.

jā mums ir pad jāliek .. jo tas pins gatavojas sazināties tieši vidē .. pad ir analog daļas, kas darīs troksni Supression un palielināt vadīt spēku Sveicieni Shankar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back