jautājums par Power Splitters.Combiners

B

bless_fooling

Guest
vai Power Splitters / Combiners in input DC?
piemēram,
mini ķēdēm ir ZFSC-2-2500 tipa vai to var ievade DC visās ostās?

Tas ir atkarīgs no pieteikumu.Daži šķēlēji izstrādāta tā, lai būtu DC ceļš, lai novērstu deficītu saistīti aktīvi circuits.Bet daži šķēlēji ir DC ceļu.Piemēram šķēlēji satelītu TV jābūt vismaz vienam DC ceļš spētu nodot 24 V un līdz 0,5 ar aprīkojumu uzstāda ārpus ēkas (antena, LNB uc).Parasti šāds ceļš ir apzīmēts ar sarkanu krāsu sadalītājs ķermeni.

Ar laba vēlējumiem,
RF-OM

Čau,

Kas u nepieciešama tieši dear friend!?
Ja u dizains Splitter / Combiner vispār u nav sērijas kondensatora tā DC būs ceļš,
taču, ja Jūsu pieteikums šajā padarīt problēma tikai izvirzīti apvedceļš cap!

David
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Dear DDavid,
Jūs, iespējams, ir DC bloķēšana kondensators, kas bloķē DC.Apvedceļš vāciņi mēs izmantojam nošķirt barošanas līnijām.Ieskaitot DC bloķēšana kondensators var būt ne vienkārši uz augstas frekvences dēļ iekšējo parazītu.Labas DC bloķēšana vāciņu var izmaksu par $ 3 uz vienu gabalu.Regulāru kondensatori var būt šauras frekvenču joslas zemas ESR, un tādēļ jāievieš virkne izturību un parazitārās vērā kontūra.Kā rezultātā peļņas zaudējumu degradē un efektīvu ievietošanas zudumu palielina tā frekvenču joslas platums samazinās.Tā ir laba ideja, lai pārbaudītu ESR vs biežums gabals par izvēlēto kondensators Pirms izmantot.Vislabāk ir saņemt S-parametru fails šo vāciņu un modelē ķēde ar to.Tad jūs saņemsiet rezultātu tuvu faktiskajiem un var izteikt galīgo lēmumu.
Ar laba vēlējumiem,
RF-OM

mini ķēdēm ir ZFSC-2-2500 tipa vai to var ievade DC visās ostās?Man bija izmēģināt un tā var ievades DC, tas nav arī DC-BLOKA funkcija

Porti ir DC šorti.

Es zinu, es esmu pa labi, jo tā Rhymes.Plus, es mēdzu strādāt Minicircuits, faktiski RF Prime, bet Minicircuits nopirka mums.

Yendori

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back