jautājums par Power Divider Design pantu

K

kumar16

Guest
Man ir jautājums par šo rakstu es atradu par dizaina forumu par Wilkinson jauda dalītāju.Kā jūs nokļūt Y vērtības?Jums ir nepieciešams tos iegūt visu G vērtības (kas dod jums izolācijas pretestības vērtības).Es paskatījos uz Dr.Seymour Chon's papīra atskaites un bija iestrēdzis ar tādu pašu problēmu, proti, aprunāt pat atrast Y vērtībām.Var kāds lūdzu man palīdzēt atšifrēt šo?Liels paldies.Man ir pievienots raksts saiti (jo tās jau ir publicēta) un dažas tās atsauces, Pielikumi.Paldies.

Pants nosaukums: vispārējs dizains formula vairāku iedaļas jauda dalītāju
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=236814 # 236814

Jums ir jāzina 1960 veids, runājot izprast dažus no šiem dokumentiem.Kopumā,

* Tā kā tie nav datori atpakaļ dienā, tas bija ļoti noderīgi, lai radītu tabulas vērtību, kas tika "normalizēts", lai dažas kopīgas pretestība, piemēram, 1 omi.Tagad, neviens izmanto 1 ohm tranmission līnijas, bet tas ir viegli pārvērst galda pretestībām no 1 ohm normalizēta pretestība līdz 50 omi normalizējies pretestība, tikai reizinot ar 50.(Protams, ja tabula ir nevis viens no admitances, varētu normalizēt tā 50 omi, dalot ar 50).

* I tabula par 113 lapa sniedz (normalizēta līdz 1 ohm sistēmas) raksturīgo pretestības ceturkšņa vilnis elektropārvades līniju posmos (Z1, Z2, ... Zn), un normalizē izolācijas pretestības vērtības (R1, R2 ,.... Rn ).Tās ir tās pašas vērtības, jūs varētu izmantot 3 att d, piemēram, izņemot gadījumus, jums ir pārvērst (Y1 = 1/Z1, G1 = 1/R1, utt.)Tātad citiem vārdiem sakot, ka I tabulā ir risinājums šai puisis bija atrast Y un G vērtības dažādiem robežnosacījumi.

* Ņemiet vērā, ka atšķirībā no daudziem citiem dizainparaugiem, nav neviena, unikāls risinājums.Atkarībā no joslas platuma, vairākiem elementiem, un cik daudz iegūt svārstības esat gatavs paciest, ir bezgalīgi daudz risinājumu problēmai - galda tikai parāda dažus konkrētus piemērus

biff44.
Paldies par jūsu atbildi.Bet es joprojām dont domāju, ka es esmu panākt, lai to.Es piekrītu ka ir bezgalīgs risinājumi, bet ļauj teikt, es esmu desging kaut joslas daudz vairāk, nekā norādīts tabulā vai kaut kas ir b / w šim tika dota, Ko man darīt pēc tam?es varu tikai ekstrapolēt datus un spēlē aptuveni ar numuriem līdz man optimālo vērtību?vai visas šīs formulas nelietojamu.Arī jūs, kas attiecas uz sākotnējo rakstu ar Dr.Seymour Chon, es biju lūdzot par neseno rakstu (no 2001 IMS), kur i ir tāda pati problēma, lūdzu padomu.Tās tikai, ka tas ir grūti mani pieņemt, ka man būs spēlēt aptuveni ar programmatūru, lai man kaut ko, bet nav vietas, lai sāktu kaut.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back