jautājums par optisko saites

F

farfar

Guest
Lielākajā daļā mediju pārveidotāji (Ethernet, lai šķiedra) ir minēts, ka atbalsta attālumu, ja pilnduplekso komunikācijas, ir daudz vairāk nekā pusduplekso gadījumā.
Kā es zinu, citos plašsaziņas, piemēram, bezvadu, atbalsta attāluma vai bitu pārraides ātrums samazinās, pilnduplekso gadījumā, ka jēgas.
Es būtu ļoti pateicīgs, ja kāds paskaidrojiet man, ko pilnduplekso nozīmē Ethernet uz šķiedras optisko saiti un kāpēc kvalitāti ccommunication pieauguma gadījumā pilnībā doplex attiecībā uz pusduplekso.

Liels paldies.

Pilnduplekso nozīmē, ka gan sūtīt un saņemt var notikt vienlaikus.Pusduplekso nozīmē, ka sūtot jūs nevarat saņemt, un otrādi.Parasti, paketes sūta tik ātri, ka sūtīšanu un receiveing ir pārmaiņus ļoti ātri, un jūs dont redzēt jebkurš perceptable kavēšanos.

Paldies.
Bet var jūs, lūdzu, paskaidrojiet man, kāpēc atbalsta attālums pilnā dupleksa režīmā ir vairāk nekā puse dupleksais režīms ar optiskās šķiedras.Citos plašsaziņas ir pilnībā duplekss paziņojums ir grūtāk.

Es neesmu pārliecināts, bet varbūt, ka tā pilnībā duplekss ir mazākas aizkavēšanās, lai saite varētu būt garāks par īpašu pieteikumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back