Jautājums par mikro powerup

S

santiniuk

Guest
Sveiki visiem,

Es nesen stumbled visā šo lielisko forumu.Pēc pāris nedēļām lurking un mācīšanās daudz man ir mans pirmais post.

Es gaidu kādu aparatūru, lai nonāktu pirms es var pārbaudīt kaut ko, bet es domāju, ka es varētu mest uz jautājumu līdz Guru ir šeit, lai atsauksmes.

Vienkāršības labad es izskaidrot mana (pamata) shēmas prasībām.

Man ir pic micro (TBC), un vēlas, lai tas pilnīgi fiziski izolēti no akumulatora kad norādījis mikro.(Tas ir garš stāsts, un nav pašreizējiem patēriņa dēļ.)

Ja man momentry spiediet ieslēdziet piegādes līniju mikro, kāda būtu minimium laiku, ka tas nepieciešams nospiest pirms mikro būtu jauda up, izpildīt dažas kods, kas pull pin augsts.Tas uguns tranzistors, lai ieraut stafetē.Releju komplekts kontaktu tad būtu paralēli momentry slēdzi, tādēļ, kad momentry slēdzis tiek atbrīvota releja kontaktu joprojām apiet slēdzi un saglabāt mikro powered.

Kods tiks izpildīt, un, ja nepieciešams pull relay vadīt pin zems.Relejs samazināsies, un visi būtu "fiziski" izolēts no akumulatora.

Vienīgais veids, kā pie varas up būtu momentry nospiediet slēdzi iedarbināšanu.

Lūdzu, ņemiet vērā.Akumulators ir fiziski jāizolē tā releja ir vienīgā iespēja.

Es ceru, ka šis ir jēga

Paldies par jebkādu reakciju.

Ja jūs rakstīt mikrokontrolleru's kodu tādā veidā, ka relejs aktivizētu PIN tiks "H", kas pašā sākumā, "reakcija" laika būs pamatā releja kontaktu slēgšanas kavēšanās - skatīt attēlu zemāk ..

Sveicieni,
IanP
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Ian,

Liels paldies, ka veltījāt laiku, lai nosūtītu attēlu.

Es esmu pieņemot šos grafikus, ka persona, vienkārši nospiežot momentry poga nospiediet to pietiekami ilgi, lai mikro pie varas up, izejas Lejuplādēt augstas, relejs ieraut un aizvaru mikro jauda.

Jūsu attēls dod man liels sākuma punkts, lai uzraudzītu savu ķēdi.

Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back