jautājums par microcontoller mūžu ...

L

louislu

Guest
hi visiem ... šobrīd im doin mikrokontrolleru projekts ... es gribu zināt, ja es let manu mikrokontrolleru darboties (skenēšanas slēdzi, apvienojot metodi) continuesly bez pauzes ... WIL to saīsināt manu mikrokontrolleru mūžu? teiksim sistēmas darbojas uz gadu vai ko ... n tas ir par manu sistēmu, lai palaistu gadiem ...

bcos i bija domāšana, vai vēlaties, lai manu mikrokontrolleru ar tukšgaitas režīmā, lai nepieļautu tā pār exhausted.or vai kāds zina, kā citiem dizaina darīt, ja viņu mikrokontrolleru ir bez darba ...

paldies

Ja jūs uztraucaties par aprites ciklu mikrokontrolleru jums būs izpētīt ts MTBF (vidējais laiks, līdz mazspēja): http://www.answers.com/topic/mean-time-between-failures .
Bet paturiet prātā, ka pirms kaut ko nepareizi, var notikt ar jūsu mikrokontrolleru ir sastāvdaļas, kuras ir daudz daudz vairāk iespēju, lai izgāztos.
Lets apskatīt kondensatori, piem.
Šeit jūs varat lasīt par MTBF kondensatoru:
http://www.elna-america.com/MTBF.htm
Un šeit jūs varat lasīt par IC (ar saitēm uz dažādiem ražotājiem):
http://www.interfacebus.com/Design_MetaStable.html

microcontrollers faktiski ir paredzēti, lai nepārtraukti darboties izpildes norādījumus līdz izslēdzās.ražotāji varētu noteikt parasto un maksimālo darba spriegumu, strāva, apkārtējā siltuma, stress, vibrācija utt ja šīs specifikācijas
parūpējušies laikā projektēšanas lietojumprogrammas, izmantojot mikro darbosies tik ilgi, kamēr citas sastāvdaļas, kuru kalpošanas laiks ir īsāks kā vāciņš, regulators, rezistoru izjūk.neviens pusvadītāju ražotājs var guarrentee Jums, ka viņa mikro var strādāt tik daudz gadus nepārtraukti.

Labāk izmantot modināšanas par pārtraukt režīmā un nodot hte mikro gulēt, šādā veidā jūsu mikro var patērēt mazāk enerģijas.

hi ... thanx, lai palīdz ....

ja izvirzīti mikro uz tukšgaitas režīmā tas nozīmē, ka mikro var darbus ilgāk?
Es zinu, visi daļēji conponent ir darbmūžs, bet jus domājām, ja es let mana mikroorganisma turpina strādāt bez atpūtas nebūtu tā saīsināt manu chip ...

thanz

Ilgums jautājums par pusvadītāju dzīve ir ļoti sarežģīta.Viens piemērs.Dažas reizes pirms Allegro atcelts tas A3971 mehānisko kontrolieris mikroshēmā.Tā strādāja wery ticama pilnā jaudas režīmā, bet nomira apmēram pēc 50 stundām bez slodzes un / vai ar tukšgaitas režīmā.
Tātad neviens pateiks jums pareizo atbildi, ja vien viņš īpašu pētījumu par īpašu mikroshēmu.

Varuzhan

EMM .... labi ... bet par manu projektu mana mikrokontrolleru WIL jāgaida lietotājam atbildi, nospiežot button.so tiešām ja nekas notikt mana mikrokontrolleru tiks jus izpēte, lai noteiktu pogu pressed.so daudz ko es izdarīju ir:scan: jnb p1.0, skenēšana
pagaidiet: JB p1.0, pagaidiet
xxxx
xxxx

tā mana problēma ir SHL man pārtraukt uz p1.0 n nodot manu mikrokontrolleru uz tukšgaitas režīmā, lai taupītu enerģiju, vai padarīt tā var ieilgt? ir kāds atšķirīgs šajos 2 metodi? i ir apvienot n pārtraukt metodes?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back