Jautājums par maisītājs ieejas līmenis

O

obrien135

Guest
Kas notiks, ja vietējie oscilators amplitūdas uz maisītāju ieguldījumu (aptuveni 9Vpp) ir lielāks nekā nekā Ja, no otras maisītāju ievades (aptuveni 3Vpp)? Tā ir diode gredzenu modulatoru.

Parasti par maisītāju ir optimāli LO disku spriegumu, kas dod jums zems LO noplūdes izejas, šis līmenis būtu jāpiemēro, lai novērstu nevēlamu LO signālu. Šis līmenis ir vai nu konkretizēti datu lapas par maisītāju vai tā tiek mērīta, izmantojot mainīgo LO amplitude.Because LO-RF izolācija nav bezgalīgs, un neviens nevēlas redzēt LO signālu izejas spektrā.

Ja LO ir daudz lielāka nekā IF, nebūtu jūs joprojām saņemat RF uz produkciju, kopā ar LO frekvenci? Ar darbības jomu ir grūti pateikt, ja RF ir tur, bet man nav iegūt kaut ko par vispārēju mērķi uztvērēju, kad es nosūtīt, kad es melodija vispārējais mērķis uztvērēju RF frekvenci (vai whatthe RF ir suppoed būt). IF un LO frekvences ir OK.

RF ievade diode gredzenu, ja dubultā līdzsvarotu maisītājs ir ap-50dBm, un LO ir ap 5dBm kā uz nozares standartiem.

Ko darīt, ja tas mexes IF (3MHz) un LO (10MHz). tas attiecības joprojām ir te tas pats?

Ieejas jaudas līmeņi ietekmē uztvērēja jutību, ja Jūsu dizains ir optimizēts labāko sniegumu RF of-90dBm un LO of-5dBm arī darīt LNA var uzlabot signālu un arī tad, ja Gilbert šūnu izmanto pārrēķina pieaugums līdz pat 20 db var sasniegti.

Ar 3Vpp IF signālu un 10Vpp LO piemēro mikseri izejvielas, kāda veida amplitūdas atšķirības radiofrekvenču man gaidīt uz maisītāja izejas? IF = 3MHz, LO = 10MHz. No maisītāja diagramma ir zemāk. [Url = http://images.elektroda.net/89_1301300708.gif]
89_1301300708_thumb.gif
[/url]

Šī atbilde atkarīga no diodes param, tipa hibrīdu izmantot, ja GHz diapazonā, zaudējumi, piemēram, ienesto vājinājumu un fāzes trokšņu char.

Man kļūst 3MHz pie maisītāja ieejas, lai gan tas ir nedaudz jumbled ar 10MHz. Un 10MHz atrodas pilnā spēkā. Maisītājs vadu, šķiet, ir labi vizuāli. Mana ohmmeter kas par Fritz. Bet es esmu nesaņemu 7MHz out. Tas ir par 40M uztvērējs.

Maz jumbled iemesls slikta ostas izolācijā. Man ir jautā bijis tu izmanto diode, lai 10MHz operāciju?

Pārāk spēcīga JA var radīt daudzas piešiem un harmonikas.

I did izmantot diodes modulators par 10MHz. Kas izraisa slikta ostā atsevišķi? Kas ostas tu ar to domā

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 21:49 ---------- Previous post bija 21?: 24 ---------- </span></span>
man bija rūpīgāk mērījumiem, un noteikusi, ka 3MHz zaudējums ir uz filtra izvades (tieši pirms maisītājs). Filtrs ir tiesības sastāvdaļas es parādīs attēlu no tā. <a href=\

Tai var būt kāds sakars ar ar atsaistīšanu kondensatoru uz piedāvājumu pins no op amp chip? Tas ir citā vietā, tāpēc es nevaru pārbaudīt, tiesības tagad, tāpēc es neesmu pārliecināts, vai es kādu vai ne.

Parasti opamp barošanas jābūt Tan Capacitor 10uF vismaz un citu kondensatori. Vai jūs izmantojat opamp lai amplifie signālu? Jūs varat simulēt, lai pārbaudītu iedarbību.

Paldies. Tā ir vienotība ieguvums joslas. Es centīšos kondensatori. Parasti tas tie nemazina trokšņa vai viltotu svārstības, bet ir neliela ietekme uz to, cik labi tas iet frekvences passband?

I did izmantot diodes modulators par 10MHz. Kas izraisa slikta ostā atsevišķi? Kas ostas tu ar to domā [COLOR = "Silver"] LO IF?, RF uz IF un LO RF ir ostas, kas ir nepieciešams izolēt. Double līdzsvarotu diodes maisītāji ideāls šādiem mērķiem. Nodrošina apmēram 20 dB izolēšanu.

Es paskatījos ķēdes šodien. Tas nav atdalīšana kondensatori, un es risinātu šo arī, bet es cenšos noskaidrot, kāpēc es esmu zaudēt to, cik bieži, ka tas ir paredzēts nodot kaut sastāvdaļas, kas nosaka passband frekvences ir pareizas. Vienīgais, ko es redzu, ka varētu būt problēma ir tā, ka es neizmantoja sakabes kondensators starp filtra izejas un transformators diodes maisītājs primāro. Vai, ka galvenā (DC īstermiņa) ietekme nobīdes no op amp sliktā veidā? Zemāk ir saite uz foto shēmas diagramma. http://i279.photobucket.com/albums/kk130/obrien135/pictureforedaboard.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back