jautājums par LDO ar 1.5V fiksētu izejas

C

Chethan

Guest
Hi all,
Man vajadzēja dizains LDO ar izejas spriegumu 1.5V (fiksētā), bet ieejas spriegums ir no 1.8V līdz 3.3V.Izejas strāva ir 100mA (max).Tas ir specsification iespējams, izmantojot PVO caurlaide tranzistors.Man bija dzirdējuši, ka par ļoti zemu padeves spriegums caurlaides tranzistors ir NMOS veidu.var kāds guide man šajā sakarā.

thanx iepriekš

chethan

300mv pietiek!ja u lietot NMOS, 1.8V VDD nepiemēro.jo shoule vārtiem NMOS ir 1,5 vth> 1.8V.

Ja Jums ir allowd veidot maksas sūknis (lai varētu radīt augstāks spriegums), tad varat izmantot NMOS.

Chethan rakstīja:

Man bija dzirdējuši, ka par ļoti zemu padeves spriegums caurlaides tranzistors ir NMOS veidu.
var kāds guide man šajā sakarā.thanx iepriekšchethan

Es piekrītu: PVO caurlaide tranzistors var izmantot, jo jūs vēl joprojām ir 300mV rezervi, pat ja piegāde ir 1.8V.Jūs, iespējams, nevēlaties sajaukt ar citu maksu sūkni, ja jums nepieciešams "klusā" reglamentēta izejas spriegums pie 1.5V.Viena lieta atcerēties, ir rūpīgi aprēķināt / modelētu uz pretestību PVO tranzistors, jo jums ir 100mA izejas strāva, kas nozīmē, ka par rezistences jābūt mazākam par 3 omi, ja PVO darbojas lineārā reģionā.

Man ir darīts LDO ar līdzīgu spec ar PVO caurlaide tranzistors.Nav Aktivizēt.Iet uz priekšu un darīt.
Maddy

zemsprieguma pieteikumiem PVO kā passdevice ir labāka izvēle coz tai ir zems vārtiem vadīt un zema leakeage strāvu.
bet platums ir kluss augsts.,
u ir jābūt uzmanīgiem ar kompensāciju, coz lielu polu, kas saistīti ar PVO ierīci.

jā, lietot PVO caurlaide ierīce.bet, ja u dizains tas, u nepieciešamību apsvērt fāze rezervi, jo PVO tranzistors ir potenciāls nestabils.izvēlēties labu kompensāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back