jautājums par izvēli tīkli kadence prasme

S

shrbht

Guest
izvēlieties, piemēram, kā izvēlēties tīklu, kas, piemēram savienot? Es izmantoju [color = zaļa] data_inst = auto (geGetSelSet (cv)) [/color] get instancē. izmanto [color = brūns] data_inst ~> tīklus [/color] get neto

Es neesmu ļoti skaidrs, par prasmi kodu. Bet virtuso ICFB u būs ar šo iespēju. Tātad, jūs varat pārbaudīt ar to. Kas Jums jādara, ir, vienkārši dodieties uz icfb un CIW iespējas, dodieties uz rediģēt filtrus un ļauj parādīt ievades komandas. Tad iet uz izkārtojumu logu un darīt marknet. Jūsu prasme funkcija tiks parādīsies CIW logā. Lūdzu, izlabojiet mani, ja es kļūdos jebkur. Paldies. Varma.

thank u. Es gribu uzrakstīt skriptu kadence prasme language.I vēlaties, lai izvēlētos piemēram virtuozs shematisks, tad nospiediet taustiņu, piemēram, "Alt + J", tad tīkli, kas savieno, piemēram, ir izvēlēta arī.

Es neesmu pārliecināts, kāda ir problēma? In shematisks jūs varat viegli zonde neto (F5), kas iezīmētu. Izkārtojumu var izmantot conectivity> zīmi neto vai, ja jūsu izmanto xl zondi shematisks / layout. Ir trešais variants, ko izmanto Dracula interaktīvs instruments, kuru varat zonde tīklus ar.

Code:
 foreach (neto data_inst ~> instTerms ~> neto foreach (fig neto ~> vīģes geSelectObjectNoFilter (att))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back