Jautājums par iekasēšanas pilnvaru antenas

W

wusen

Guest
Ņemot vērā, fiksētu apjomu un plaknē starpgadījuma vilnis kuras apjoms ir 1v / m, tas pastāv teorētiskas augšējo robežu vākšanas jaudu, neatkarīgi no tā, cik daudz antenu izmanto to, kā šīs antenas sakārto, arī nav ierobežot no kāda veida antenas (jūs pat varat izmantot elektriskā un magnētiskā pašreizējo punktveida avotiem) un saskaņojiet tīkla saistīts ar šīm antenām?

thx!

Hi, Wusen: Es domāju, ka saistītais jautājums ir,
ņemot vērā, fiksētu apjomu, cik lielas guvumi var būt antena iemontēšanu skaļumu.Būtībā, Jūsu planewave uzbudinājums, cik daudz enerģijas, ko antena var saņemt, ir saistīts ar tās RCS, kas saistīts ar maksimālo peļņu antenai.

No tā, ko es redzu, antena ir fiksēts apjoms jābūt augšējās robežas guvumiem.Tomēr es neesmu pilnīgi pārliecināts, cik liela tā ir.Sveicieni.

Hi, Jian.thank you very much for your reply.

Tagad, ja lidmašīna viļņu uzbudinājums ir modificēta, kā zemāk: S plakne viļņiem, kas biežums leņķis vienmērīgi sadalīta leņķis 4pi.Katra plakne viļņiem ir tāda pati novirze, kamēr polarizāciju un fāzi ir izlases veidā.Attiecībā uz katru plaknes vilnis ir orhogonal polarizations ir uncorrelated un plakne viļņi atdalīts leņķis ir arī uncorrelted.

Vai, jūsuprāt, vajadzētu būt augšējā robeža, un tas ir, uz kuriem konstatēts, analīze?

BTW, ja divām antenām ir saistīti ar sakabinātus iekraušana tīkla, piemēram, konjugātu sakritības tīkls (Lee, "savstarpējās savienošanas spēkā maksimālie radio daudzveidību combiners un piemērošanu uz mobilajiem radio", trans par comm. 1970), kamēr tā ir excitated ar plaknes viļņu, kā calculte uz absobteded jauda šīs kravas tīkls IE3D?Tas ir līdzvērtīgs atrisināt matricu vienādojumu V = (Z ZL) Es, savukārt ZL vairs nav diagonāle matricā.

Es domāju, ka jums ir sajaucot divas koncepcijas šeit:
1) Ja antenas atdala pietiekami tik signāliem var
uncorrelated tad varat izmantot combiners, vai arī tā, lai palielinātu
probabilidad labas uztveršana.Eventhough tie ir saistīti
kopumu nevar uzskatīt par "bloku", pat ja tie var analizēt
kā masīvs.Tās tiek uzskatītas divas differents antenas.
2) Bet, ja antenas ir pietiekami ciešai, kā tas ir masīva apjomu
enerģijas, kas var būt kopā ir atkarīgs no "laukums", kas
atkarīga no tā peļņu masīva.Fāzes vajadzēja mainās, bet
ir savstarpēji saistīti.

Piešķirts, ja izmērs ir masīva ir pietiekami lielas, lai ar perifērija tā
signāli ir uncorrelated tad jums ir jaukts situāciju un ka es
gribētu teikt, ka ir labs jautājums analīzi.

Es nezinu par IE3D, bet, ja jūs varat modelis antenas iluminated
ar diviem vai vairāk avotiem, lai tās var uzskatīt par uncorrelated tad
modelis ir derīgs.

Hi, jallem:
mans jautājums ir nogrimis no vairākām antena bezvadu sakariem (mimo).katra antenas pieprasa citu radio frekvences (RF) pirmsprocesa ķēdē un DSP moduli.Tātad, tā isnot jēdzienu arry, lai gan tie var būt tuvu viens otram.

man bija vienu reizi izmanto ideāls Dipola kā antena elements, veidojot matrica vienādojumu atrast pašreizējo sadalījumu katrā dipoles, bet nav ideju, lai aprēķinātu pašu impedance par ideālu Dipola.ja izmanto reālu antenu, ir pārāk daudz neatkarīgu mainīgo lielumu, kas jāņem vērā.

Hi, Wusen: Es neesmu pārliecināts, ka tieši tas, ko vēlaties.Tomēr, IE3D, Jums ir iespējas, rīkojieties šādi: varat modeli viena antena (var būt vairāki kopā antenu) un uzņemas planewave excitaiton simultanouesly.Pēc tam, jūs varat noteikt, tas ir planewave uzbudinājums, bet jūs varat noteikt, lumped elementi pie katras atsevišķas ostas.IE3D varēs aprēķināt absorbēto jaudu katrā Atsevišķos ostas jums.Man šķiet, tas varētu būt tas, ko jūs vēlaties.Sveicieni.

wusen wrote:

Ņemot vērā, fiksētu apjomu un plaknē starpgadījuma vilnis kuras apjoms ir 1v / m, tas pastāv teorētiskas augšējo robežu vākšanas jaudu, neatkarīgi no tā, cik daudz antenu izmanto to, kā šīs antenas sakārto, arī nav ierobežot no kāda veida antenas (jūs pat varat izmantot elektriskā un magnētiskā pašreizējo punktveida avotiem) un saskaņojiet tīkla saistīts ar šīm antenām?

Es domāju, ka eckypting atbilde būtu patiesi.Maksimālo jaudu var saņemt jābūt jaudas blīvums reizes efektīvu jomā.

Citāts:

man bija vienu reizi izmanto ideāls Dipola kā antena elements, veidojot matrica vienādojumu atrast pašreizējo sadalījumu katrā dipoles, bet nav ideju, lai aprēķinātu pašu impedance par ideālu Dipola.

Hi, Jallem: Es domāju, ka Wusen ir vairāk interesē saņēmēja jauda antena no citas tālu antena.Viņš ir ne runājot par tuvu vilkt divām antenām.Vairāku tuvu antenas, IE3D var atrast savstarpēju sakabes viegli.Savstarpējās Saite starp tuvu antenas ietekmēs ievade pretestība.Par Wusen gadījumā, es domāju, ka viņš uzskata, ka Tx antena ir ievērojami prom.Tā rada dažas vilnis, un šis vilnis ir ko saņem Tx antena.Šajā gadījumā, izraisītu pašreizējo par Rx antena neietekmēs Tx antena.Kad Rx antena ir attālināti zonu, Tx antena, ja maksimālā jauda var saņemt, ir intercepting platība reizes attālināti jaudas blīvums no Tx antena?Izskatās, ka pareizi.Tomēr, es joprojām ir dažas šaubas par to.Piemēram, tas ir paredzēts, lai efektīvi jomā biezu Dipola būs daudz lielāks nekā no plāna Dipola.Tomēr, būs bieza Dipola saņemt daudz zemāka jauda nekā plānas Dipola, kad tās abas ir rezonanse?Es domāju, ka varat izmantot IE3D to pārbaudīt.Pievienots pēc 36 minūtēm:Hi, Wusen:

Es tikko mēģināja modelētu 2 gadījumos par IE3D.

(A) A sloksne Dipola ar L = 144 mm W = 1 mm resonanting 1 GHz ar Zin = 72,6 Omi.Zona Dipola ir ZONA = 1.44e-4 m * m.

(B) A sloksne Dipola ar L = 136 mm W = 10 mm resonating 1 GHz ar Zin = 70 Omi.Zona Dipola ir ZONA = 1.36e-3 m * m

Es to izmēģināju apgaismošanai antena, izmantojot planewave E = 1 V / m par diviem antenas.Jaudas blīvums ir par 1,326 W / (m * m).Man saskanīgumu Z par kravu.Interesanti,
ka es varu ge šādu rezultāts saņemtā jauda:

(A) PowerDensity * ZONA = 1.910e-7 W savukārt P_received = 1.554e-5 W.
(B) PowerDensity * ZONA = 1.804e-6 W savukārt P_received = 1.547e-5 W.

Acīmredzot saņemtā jauda var būt daudz lielāks nekā PowerDensity * zonā.Es domāju, ka mums vajadzētu replase Apgabalam kā EFFECTIVE_AREA vai daudzumu, kas saistīti ar RCS par to.Dažos nozīmē, EFFECTIVE_AREA var būt daudz lielāks nekā uz fizisko jomā antenai.Tomēr, es ļoti ceru, ir ierobežojums, EFFECTIVE_AREA, kad lielums antenas ir dota.Hope this help.Pateicība!

Hi, jian: Jums ir taisnība,
efektīvo zonas ir funkcija, kas (Theta, Phi) (collin 1985), tāpēc tas ir lielāks par fizisko telpu, dažām īpašiem starpgadījumiem leņķi.

Savienotajos iekraušana tīkls ir termināla strāva antena A ietekmēs slodzes vērtības antena B. Vai tas modelis šajā gadījumā IE3D?

Hi jallem: Paldies par padomu.Parasti ir divas metodes, lai aprēķinātu pašu pretestība: EMF un Mom.Tomēr, šķiet, ka gadījumā, ja lielums antenas kļūst bezgalīgs mazs, iedomātu daļa self pretestība kļūt unsolvable.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back