jautājums par Hspice analīze accuration

F

fencl

Guest
Hi all.
Man ir problēma, kad izmantot hspice uz ADC SNR analysis.that 's ideāls grēks vilnis ievade nav "ideāls", man SNR aprēķinot šāda ideāla grēks gen ar hspice, bet tikai got SNR <60db (izmantot. Pasākums), bet ir vairāk nekā 140db gen ar Matlab.
tāpēc ir jābūt daži noteikti. variants i havn't darīt, jo man ir noteiktas delmax, precīza, reltol, laika posms ir tikai 0.1ns, i izlasiet rokasgrāmatu laikā, bet vēl joprojām nevar slove.Vai jūs varētu būt daži ideja vai man pastāstīt, kā to izdarīt?

BTW, kad lietot. Drukāt no. Lis varam saņēmām datus un SNR ir> 80 dB, bet, kad mēs, piemēram, šo:
. TRAN 1 / FS "," M / FS "
tstep kļūst liels un unaccurate, ja tstep ir neliels, piemēram 0.1n, tad mums ir ieguvuši datus, pirms 1 / FS "veidā tik ilgi pa 0.1n solis, tas ir milzīgs
kā jūs got datu SNR (izmantot hspice), no. pasākuma vai. drukāt?

daži ieteikumi:

1.hspice ir sākuši izmantot. opciju runlvl iestatījumus, kas automātiski kontrolē jūsu reltol, delmax utt.
Es ieteiktu jums izmantot, un. iespēju runlvl = 5 noņemt reltol, delmax utt ..

2.Es esmu mazliet sajaukusi jūsu komentārus par tstep, jūs varat lūdzu eleborate detalizēti

3.ir u izmanto?. TRAN t1 t2 slaucīšana 1 2 (slaucīt ar pārejoša)?

par. pasākumam pārskatiem hspice izmantot pēcapstrādes beigās sim no pārejošas viļņiem (tr0) failu.
laikā. drukāt tieši ņemti no simulācijas, lai (3) apakšpunktā, var palīdzēt man ieteikt kādu opciju, lai novērstu atšķirības un. drukāt. pasākuma datus.

u var redzēt. opciju itrprt un. iespēju interp, measdgt, numdgt
šīm iespējām palīdzēs u labāk pasākuma rezultātilūdzu, palīdziet man ar iepriekš minēto, es varētu jums palīdzēt vēl vairāk.

ankitgarg0312 rakstīja:

daži ieteikumi:1.
hspice ir sākuši izmantot. opciju runlvl iestatījumus, kas automātiski kontrolē jūsu reltol, delmax utt.

Es ieteiktu jums, lai izmantotu iespēju runlvl = 5 un. noņemt reltol, delmax utt ..2.
Es esmu mazliet sajaukusi jūsu komentārus par tstep, jūs varat lūdzu eleborate detalizēti3.
ir u izmanto TRAN t1 t2 slaucīšana 1 2 (slaucīt ar pārejas)?.?lūdzu, palīdziet man ar iepriekš minēto, es varētu jums palīdzēt vēl vairāk.

hi,

Es ieteiktu izmēģināt =. izvēle runlvl 6
tas ir labākais precizitāte režīmā, un par ADC precizitāti ir svarīga.

citas iespējas, piemēram, reltol, abstol, delmax bija radīt problēmu daudz kas amata lietošanas ērtumu, lai šo jauno. opcija runlvl automātiski iestata everything.you var komentēt citus iestatījumus.

tstep gadā. TRAN nav spēlēt jebkuru lomu simulācijas algoritmus, tas tikai kontrolē drukāšanas resoultions un ka pārāk gadījumā pārejošu sweep.

kā jūsu pasākums un izdrukāt pārskatu rezultāti ir dažādas:

1.ja iespējams, mēģiniet darīt FFT no vilnim skatītājs par tr0 pašu failu un atbilst rezultātiem, kas nāk no hspice un wavefrom viewe.
2.lietošanai. iespēju numdgt = 10
. OPTION POST_VERSION = 2001 POST = 2
. Izvēle itrprt = 1
Tas nodrošinās, ka visi simulācijas dati nāk tr0

iemesls, lai mainītu produkciju uzvedību bloku var būt:
1.izmaiņas stimuli kategoriju
2.ja ķēdē var būt vairāki darbības punkti, tad u var izmantot .load / saglabājiet komandu, lai slodze, kas darbojas punktiem atkal jaunas simulācijas
Man būs nepieciešams vairāk informācijas komentārus par šo konkrēto probelms.

arī u var vienmēr failu gadījumā ar solvnet, labākais veids, kā iegūt visstraujāk atbalstu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back