jautājums par ESD aizsardzību liela ātruma ķēžu

Y

yfluo2004

Guest
Čau,

Es esmu Projektējot ātrgaitas raidītājs ar iepriekš 50Gb / s.Es veidotu izvades buferis, un tas ir ok, bet ESD aizsardzība ievērojami iznīcināt izejas datu ātrums, jo tā lielā kapacitātes.Ar ESD aizsardzību no liešanas bibliotēkai.

Vai kāds ir pieredze ESD dizains tādā liela ātruma ķēžu?
Vai mums ir nepieciešams ESD šādas ātrgaitas izlaides spilventiņu, ja mēs tikai vēlamies, lai pārbaudītu neiepakoti chip?

Thanks a lot!

YLuo

Hi yfluo2004

Varbūt es varu jums palīdzēt.Šādos ārkārtējos gadījumos standarta ESD pieeja parasti nav pareizais.Lielākā daļa bibliotēkas ir izstrādāts IO ātrumiem zem 0.5Gbps ar ESD related krustojumam kapacitātes vairākkārtējas PF's.

Labā ziņa ir tā, ka, protams, citi inženieri / uzņēmumi ir walked šo pašu ceļu pirms un ir izstrādājuši specializētā ESD aizsardzība skavas ar ļoti zemu kapacitātes, ko var izmantot tādā plug-n-play modes kā liešanas bibliotēkās.Tomēr šī pieeja var nebūt iespējama iepriekš 20Gbps, atkarībā no panestas kapacitātes, ķēžu specifiku un izbeigšana / sakritības apsvērumiem.

Tāpēc daži ir izveidojuši tā saucamo co projektēšanas metodoloģija, kur IO, saskaņošana ķēdēm un ESD ķēdēm ir paredzēti kopā.Kad signāla biežumu sadalījums ir ļoti šauras (piemēram, daži LNA cilpas) var kompensēt vai melodija, kas ESD related kapacitātes pie centra frekvenci.

Tiesības pieeja būs atkarīgs no jūsu ķēdes, un daži citi jautājumi zem ...

- Kuras tehnoloģijas mezglā un lietuvju jūs strādā pie?Dažos gadījumos lietuve var sniegt speciāla zema kapacitāte risinājumu ar augstu ESD stabilitāti.Lūdzu, apspriediet to ar savu liešanas kontaktpersona.Tomēr, pārliecinieties, ka kāds (liešanas neatkarība) ir pieredze par ESD sāk izskatīties pēc tā, lai nodrošinātu to, ka aizsardzības skava ir efektīvs Jūsu ķēdē.

- Vai jums ir ideja par maksimāli pieļaujamai kapacitātes par 50Gb / s IO's?Tajā, cik kapacitātes signālam ir pilnīgi iznīcināts un, kāds ir praktiski īstenojami.

- Attiecībā uz ESD aizsardzības līmeni.Vai jūsu galaklientiem nekādus norādījumus, kas vajadzīgi ESD aizsardzību šiem ātrgaitas IO's?Varbūt 500V HBM ir pietiekami, kad montāžu jūsu IC un bezvadu antenas vai optisko sensoru / raidītājs ir jārīkojas ir ESD-protected area.Talk, lai cilvēki, kas atrodas IC un sistēmas montāža fabrika

- Kāda ir termiņu šķīdumu nepieciešams?Vai jums ir inženierijas paraugs / atspole palaist pirms doties uz masveida ražošanu lentu, vai arī tas ir visu vai neko bet ar savu nākamo lente-out?

Anyway: man zināmu, ja Jums nepieciešams kontaktpersonu (kas reģionā ir jums?), Kas var sniegt neitrāls viedoklis par liešanas šķīduma un kas var palīdzēt jums turpmāk ar optimizēta pieeju.

ES

Problēma ir tā veida, šķiet kā enerģijas MOS in enerģijas pārvaldības IC.I tikās ar šķiet problēma.Lielā M produkcija vadītāja MOS.mēs nevaram izmantot standarta ESD noteikums šo produkciju spilventiņu.Mēs izmantojam min noteikumu vai nedaudz lielāku noteikums šajā KTO ir drain līdz vārtiem.avota līdz vārtiem ir min noteikumā.Šādā veidā var samazināt R un C. Un ESD
risinājums izlaides spilventiņu: ārstēt izlaides spilventiņu kā viens barošanas spilventiņu.mēs neizmantoja
normāla ESD PVO un nmos aizsargāt.mēs tikai izmantoja jauda skava pie izejas jauda MOS.Tas, kā darbojas varas IC.

Hi Yflo,
Esmu strādājis uz 60Ghz ESD aizsardzību un Co-dizains, kā minēts ESDSolutions, ir vienīgais ceļš šajā gadījumā.Arī Jūs pieminējāt testēšana neiepakoti daļu, ja daļas ir apkalpojamai (iesaiņo vai neiepakoti), Jums būs nepieciešama zināma līmeņa aizsardzību (dažos gadījumos raksturīgā aizsardzība var būt pietiekami labs, lai pētniecības tikai vide,
tāpat ir gatavs būt būtiskas nokrišņi , bet, ja Jūsu testēšanas vide ir kaut kas līdzīgs ražošanas ... jums var būt nepieciešama zināma papildu aizsardzības līmeni).
be designed in as part of the matching networks, there is no way around it.

Attiecībā uz šīm frekvencēm, ka ESD jāprojektē,
kas ir daļa no atbilstības tīklu, nav iespējams ap to.Excellence in ESD un IO Design

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back