Jautājums par elementiem impedance in Dipola antena dizains

J

jsp

Guest
man ir daži par dipola antena dizains jautājums pieņemsim, ka u ir tx izejas 50ohm un atbilstību 5-30 brīdī two Lamda / 4 līniju, kādam būtu jābūt imp no elementiem tikai elektrisko garumam jābūt ceturkšņa vilnis paldies jau iepriekš

Hi JSP, ru runā apm salocīta Dipola? Cheers, Element7k [quote = jsp] Man ir daži jautājumi par dipola antena dizains pieņemsim, ka u ir tx izejas 50ohm un atbilstību 5-30 brīdī two Lamda / 4 līniju, kādam būtu jābūt imp elementu tikai par elektrisko garums tas būtu ceturkšņa vilnis paldies jau iepriekš [/quote]

Es domāju, ka viņš lūdz, lai "antena atbilstības vienība" elementiem. Ja tā: Nav īpaši elementi attiecībā uz visu joslas frequency.Divide joslā 5 vai vairāk un norīko values.This ir veids, kā tas tiek darīts HF.

jā tas ir par salocīts Dipola pl sniegt dažus padomus paldies

SWR joslas platumu, kas salocīta Dipola ir mazāks par cilindrisku Dipola paša atstarpes starp vadiem. Tas ir ļoti grūti veikt dipola 10% joslas platumu, SWR ar 03:01. Par HF frekvenču piešķīrumi, lai stacija ir šauru diapazonu veidā. Viņi izmanto dipoles paralēli viena rezonanses katrai patēriņa grupai. No salocīta Dipola popularitāte ir tas, ka varat barības to ar 300 omu paralēli vadu līniju, kas ir mazs zaudējumu. Tas ir labs VHF joslu. Tā raidītāji un uztvērēji, visu veidu ir paredzētas 50 un 75 omi līnijām, vislabāk ir izmantot barības līniju un antenas pie tās pretestības.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back