Jautājums par daudzslāņu PCB sēkļa

A

ajhsu

Guest
Man ir jautājums par daudzslāņu PCB sēkļa. Lietošanu, izmantojot caurumu caur pieslēgties katrs zemes slānis ir labāk vai izmantot akli pa & apglabāja ar pieslēgties katrs zemes slānis ir labāks? Paldies.

Tāpat parasti tas ir atkarīgs. Vispār nav nepieciešams, lai visas zemes plakni Via, bet akli pa & apglabāja ar ir dārgāka nekā ar caur. Ja Jums dont ir (becouse no eny iemesla) izmanto neredzīgajiem caur to nelieto. In otras puses, kas savieno ciparu GND un RF GND var couse daudz problēmu. Arī savienojuma GND RF PAam ar GND uz LNamp varat couse problēmas ar crosstalks vai pat nestabilitāte vienu no tiem. Tā GND RF dizains ir ļoti svarīga lieta, un jums ir jādomā katru reizi, kad Jūs ar. Labs risinājums ir savienot visus zemes plaknes (no dažādām ķēdēm) tikai vienā punktā. Protams, ja tas ir iespējams.

Savienot visus GND plakne tikai vienā punktā? Šķiet nepatīk dizains pamatnostādne teica.

Ko es esmu gatavojas pateiks jums, ka jums ir jādomā, kā un kad jūs varat savienot zemes lidmašīnas. Tas ir ne tikai izvēle starp cauri un akls, izmantojot.

Teorētiski Jums ir jābūt tikai par vienu procentpunktu Jo uz zemes cilpas apdraudējumu. Tomēr, ja Jūs Izplatiet savienojuma punktus Aizvērt tad tas var izvairīties, un pretestība starp Ēveles pazeminās. Citas Aproaches Vai 0 ohm rezistors Savienojums (Savienojums starp Ēveles tiek darīts B Resistor), un padarīt Nesaskrāpē Starp Ēveles, Tik pieslēgums var izdarīt Tuvu sistēmai Ground termināļos vienā plaknē tiek izmantots, bet Viņš ir saskrāpēts starp digitālu, un analoga) .

Hi, ja Jums ir 2 vai Mūrs GND plaknēm, bet tie paši GND, nekādu problēmu, lai savienotu plaknes ar VIaS sile caurumu. Nav ērta lietošana akls, izmantojot. Problēma bija atšķirīgs jums ir 2 GND plaknēm, taču atšķirīgs GND, piemēram ciparu GND, un analogais. Ja iespējams, veic šī lidmašīna nav pārklājās un savienot te lidmašīnām tikai vienā punktā, Bouli un shawndaking ir taisnība. Ja ķēde ir liels ātrums, situācija ir moore sarežģīti, bet ir iespējams savienot plaknes (tikai tad, ja ir vienāds GND), ar VIaS matricu. Jo RF circuit, nav tik vienkārši, jums ir nepieciešams, lai kontrolētu pretestība, nav possbile savienot lidmašīnām ar noteikums īkšķis. Skywalker.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back