jautājums par datu lapa

D

danda821

Guest
Es lietoju mikroshēmā.Šajā datu lapā, ir trīs pins ar tādu pašu nosaukumu, un es tikai nepieciešams izmantot vienu no tām.Ja es izmantot vienu no tām man vajadzētu ļaut abiem pārējiem peldošas vai savienots ar GND.Arī tur ir divi tapas vārda NC Vai es varu pieslēgt tos neko vai savienots ar GND.Paldies.

Tapas, kas ir apzīmēti "NC", nedrīkst būt savienots ar jebko.

Kādi ir etiķetes un nosaukums funkciju tapas, kas ir kopīgs?

Tas ir LM334M (strāvas).Datu lapā ir:
http://cache.national.com/ds/LM/LM134.pdf

Par NC pin .. dont savienot ar kaut ko, vienkārši atstāt to

LM134 ir lineārs regulators (kārtējais), un jums vajadzētu apsvērt, kādā veidā jūs gatavojas nodot siltumu no IC struktūru ārpuses - un tapas ir labākais veids ..
Es vēlos pieslēgt visus V (-), kopā izmantojot lielas iespējas vara platība zem un ap IC ..
Cita lieta būtu, lai izstrādātu visai plaša truck darboties līdz V ( ), un arī es būtu jāietver viens vai abi nav savienots (ar kaut ko iekšā) NC pins ..
R dziesmu var būt arī plašākas tuvu IC un šaurākā vēlāk ..

Sveicieni,
IanP

danda821 rakstīja:

Šajā datu lapā, ir trīs pins ar tādu pašu nosaukumu, un es tikai nepieciešams izmantot vienu no tām.
Ja es izmantot vienu no tām man vajadzētu ļaut abiem pārējiem peldošas vai savienots ar GND.

Es plānoju savienot to šādā veidā:
četri V-ir saistītas, un savienots ar lielformāta vara izkārtojumu;
divi NC ir savienoti ar nekas, jo izkārtojums tie ir saistīti ar liela izmēra pins siltuma izlietnes.

Tas ir ok?thanks.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jūsu izkārtojumu, es gribētu atstāt NC pins nesaistīti.Šie pins nav gatavojas darboties kā siltuma izlietne.Kā lambtrom ierosināts, V-ir tapas, kas jums ir nepieciešams, lai izkliedētu siltumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back