jautājums par CADFEKO

W

wave-maniaks

Guest
Vai ir iespējams mainīt vērtību mainīgo lielumu nosaka CADFEKO netieši bez openning related CADFEKO failu, piemēram, izmantojot EDITFEKO?Ja jā, tad kā?

I would appreciate your comments.

Es tā nedomāju
meshh radīt to cadafeko
ik nomaiņas rediģēt feko tā dosent izmaiņas acs

Es domāju, ka tas ir iespējams, ja ģeometrija ir noteikts vienīgi uz EDIT FEKO ti, bez importē no CAD FEKO.Otherwise i dont domāju, ka ir iespējams rediģēt mainīgais.

Izmantošana "cadfeko_batch myfile - # var = vērtība" no komandrindas

Hi, I dont vēlas izveidot jaunu tēmu, bet tur daudz releated tēmām.
I ma jauns lietotājs FEKO un es ma maz neskaidrības par klāts ar gudronu izmantot cadfeko vai editfeko.I m projektēšana sērija barotas plāksteris masīvs.

Kurš no jums dod priekšroku FEKO, CADFEKO vai EDITFEKO?

Projektēšana kaut ko uzrakstot soli pa solim dara mūs pārliecināts.Taču tas sniedz kaut ko vairāk nekā cadfeko nav?Cadfeko izskatās vienkārši un ātri.Jo I m jaunas, man nav experinced vēl salīdzināt cadfeko un editfeko.Bet es varu teikt, ka meshing process ir daudz vieglāk cadfeko nekā editfeko.

I use PM (polygon mesh) acs ģeometrijai editfeko taču tā piekrīt, max 13 stūriem, kas notiks, ja tad, kad mums ir daudz daudz stūriem, isn't it garlaicīgs?

Rezumējot, ir kādi izmantojot cadfeko compairing to editfeko trūkumi?

Pateicība.

Noteikti izmantot CADFEKO!EDITFEKO ir papildu uzstādījumus, un jūs izmanto tikai tad, kad tas ir nepieciešams.Pat ja jums būtu nepieciešams, jums nav nepieciešams to izveidot jebkurā ģeometrija.Tā parasti ir, ja jūs vēlaties, lai ieslēgtu / izslēgtu dažādiem avotiem vienā piegājienā, kur varētu izmantot IF pārskatos un cilpas for example.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back