Jautājums par barošanas un pamatu datu conveter

L

luckyvictor

Guest
Es izmantoju šo datu pārveidotāju ADS1298, [URL = "http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ads1298.pdf"] ADS1298 [/URL], un man ir jautājums par elektroenerģijas padeves. Man būs vienota darbība (akumulators), gan analogās un ciparu barošanas, tomēr ir vajadzīgi dažādi sprieguma, tāpēc man vajadzēs sprieguma regulators, lai pārvērstu piegādi no analogās un vienu ciparu. tā, kāda veida sprieguma regulators (komutācijas vai lineāro) man vajadzētu izmantot? un man ir saspringts DGND un AGND kopā, lūdzu?

Linear regulators ir pietiekami, lai jūs ... & Jā., Tou var cieši AGND un DGND. Put capactor Visā Alalog starp GND.

Manā dizains, man ir izveidojuši kondensatori starp AVV un AGND, kā arī kondensatori no DVV un DGND. Šajā gadījumā, es tikai vienkārši ierobežots AGND un DGND bez citiem elementiem, lai pāris viņiem, vai ne?

Jā. Un pārliecinieties, ka ir tikai viena vieta, kur AGND & DGND ir saistīti - bieži, ka vieta ir zem ADC mikroshēmā. Keith.

jo man būs divas sprieguma regulators, viens analogās un ciparu iesniegt vienu, un tie ir gaidīt, lai vienādas zemes. Vai tas nozīmē, ka man nav, lai šo papildu sakarā kopīgi AGND un DGND? jo tas ir kinda kopīga abu sprieguma regulatoru

Jūs parasti mēģināt pārliecināties, ka ir tikai viens punkts savienojums. Bieži vien labākā vieta tas ir pie ADC. Tomēr, ja tie ir savienoti ar barošanas avotiem, tad jūs, iespējams, nevēlaties, lai pievienotos tiem ADC. Tas ir, ja eksperimentu mazliet dažreiz ir nepieciešams. Piemēram, jūs varētu pievienoties barošanas GNDs ar induktors vai ferīta lodītes pie barošanas tīkla, un ar stabilu savienojumu ADC. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back