Jautājums par barošanas bloki

L

Lucifre

Guest
Ir divas formulas, ka mana grāmata dod, lai aprēķinātu maksimālo strāvu un vidējā strāva caur diodi ar pilnu viļņu rektifikators. Man bija jautājums, kādas ir tiem, kuri pārstāvēti kā uz diode datu lapā. formulas ir šādas: i Dmax = IL (1 + 3,14 × √ Vp / 2 x Vr) i av = IL (1 + 2 × 3,14 × √ Vp / 2 x Vr) Vr ir sprogoties spriegums maksimumiem IL ir slodze Pašreizējā Vp ir maksimālā izejas spriegums no piegādes vērtības, kas man, kad es aprēķināt i av neatbilst kaut kas tiek sniegti uz diode ir lapas un es zinu, ka diodes var izmantot. Es arī redzēt līdzīgu pašreizējo vērtību, kad es modelētu taisngrieža shēma p garšvielu un skatīties uz pašreizējo iet caur diodi. Ir viena liela tekošā pieaugums, kas ir līdzīgs vērtības aprēķināto vērtību i max, un mazāka tapas, kas ir līdzīgi vērtību tos, kas aprēķināta i av. Vēl viens jautājums, kas man ir par sprieguma regulatoru, ja jums ir sprieguma regulators circuit, un visā tā izejas slodze nemainās, sprieguma regulators circuit vērš pašu kārtējo neatkarīgi no ieejas sprieguma iekļāva tas ir ieguldījums, labi? kā jūs varat simulēt slodzi, kas piesaista pašu kārtējo neatkarīgi no sprieguma visā tā ieguldījuma p spice? i izmantot p spice studentu versiju

Es nesaņemu jūsu jautājumu. Vai jūs varat augšupielādēt datu lapu, un diodes alongwith jūsu grāmatas lapām specifikāciju, jūs atsaucaties. Jūs varat simulēt slodze shēma instrumenti ORCAD.

Aizmirstiet jautājums par diodes tagad ... Apsveriet transformators, pilna viļņa taisngriezi, kondensatoru un lm317 savienots kondensators. par slodzi ... Es priecājos, ka es to varu .... Bet kā? piemēram, Jūs esat LM317 (meklēt datu lapas par web) konfigurēta, lai nodrošinātu regulētā produkciju 4 V un jūsu slodze ir 10 omi. Jūs varat teikt, ka slodze ir zīmēšanas 0,4 ampēri un regula kopumā, ķēde velk 0,4 ampēri + plūsmas, kas šķērso ārējās rezistori regulā circuit (pieņemsim, ka tas ir 7,5 V ar sprogoties spriegums 1V maksimuma līdz maksimumam) . Tagad, sprieguma piegādā sprieguma regulēšanas shēma nav vienmērīga līdzstrāvas spriegumu, jo tas ir dažas sprogoties spriegums, bet strāvu sprieguma regulēšanas shēma ir tāda pati, vai ieejas spriegums ir 8 v vai 7V. ORCAD ar PSpice studentu versija nav elementu, sauc par lm 317, lai man modelis ir ar kaut ko, kas pastāv ... bet kas?.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back