jautājums par barošanas avoti

D

daniel_28

Guest
Hi guys, lai samazinātu garš stāsts īss vēlos izmantot enerģijas piegādi no mans vecais xbox, lai darbinātu datoru.Būtībā xbox barošanas tiesības vadi, izņemot-5V un-12V, kas ir nepieciešamas, lai darbinātu datoru.Tātad mans jautājums ir, vai ir kaut ko es varu darīt šo?Kaut kas ar esošo 3.3, 5, 12V un zemes vadi varbūt?

Es atvainojos par savu nezināšanu, es nekad iemācījušies elektronikas skolā, un es esmu tikko sākas tagad.Es ceru, ja pietiekami daudz informācijas, ja ne I'll post dažas ko es runāju par rītdienu diagrammām.Cheers: D

Neko nevar izdarīt.
whats xbox?whats o / p jauda ir tā?
var apstiprināt, ja jūs varat uzzināt, ka.

Ah okay es domāju, ka varētu būt gadījumā, es neesmu pārliecināts, ka tieši to, ko jūs domājat, bet es ņemšu tikai pēc visu stuff barošanas;

Max izejas jauda: 96W (lai gan es domāju, ka vajadzētu būt 200W power supply, dunno, vai tas ir pretruna.)

AC Input: 220-240V

DC Output: 5 V, 13.2A;
3,3 V, 4.8A;
12 V, 1.2A;
3,3 VSB, 0.045A

Ja jūsu dators ir aprīkots ar atleast līdz trim IDE ierīcēm (cietie diski un optiskajiem diskdziņiem) gar un standarta AGP karti, līdz ar standarta dzesēšanas ventilatori pāris kabinetā, patiess 250-300 vati SMPS nav nepieciešama.
ir 96watts par maz iet ar?
un turklāt jums nepieciešams izjaukt īpaši radot negatīvu piegādēm no minētās too.

Nav vērts strādā xbox powersupply.Computersmpsr pieejams tik lēti, ka, ja u mēģināt modificēt tā būs dārgāka.Vēl ir vairāk sarežģīti iegūt - V no v.Tāpēc labāk pirkt jaunu vai veco datoru SMPS.Vecās SMPS būs ļoti lēti un vienkārši pārbaudīt vati, darba stāvoklī.

Mūsdienu desktop motherboards neprasa-5V savienojums būt PS.Modern PS nav šajā sakarā vispār (tas parasti ir baltā krāsa, kas ir par 24 20 numurs-pin PS).

Tomēr -12 V joprojām ir vajadzīga!Vismaz 300W ir nepieciešami visvairāk māte motherboards to boot.

Īsāk sakot, es nesaprotu, kā jūsu Xbox PS darbosies datora mātesplati.

Kāpēc raizēties man!, PS ir, ir ļoti ļoti lēti today!

daniel_28 wrote:

Hi guys, lai samazinātu garš stāsts īss vēlos izmantot enerģijas piegādi no mans vecais xbox, lai darbinātu datoru.
Būtībā xbox barošanas tiesības vadi, izņemot-5V un-12V, kas ir nepieciešamas, lai darbinātu datoru.
Tātad mans jautājums ir, vai ir kaut ko es varu darīt šo?
Kaut kas ar esošo 3.3, 5, 12V un zemes vadi varbūt?Es atvainojos par savu nezināšanu, es nekad iemācījušies elektronikas skolā, un es esmu tikko sākas tagad.
Es ceru, ja pietiekami daudz informācijas, ja ne I'll post dažas ko es runāju par rītdienu diagrammām.
Cheers: D

Es nedomāju, ka jūs varat izmantot Xbox PSU uz datora

NEIESPĒJAMI ....Es domāju, ka u ir veidot sava veida PCB radīt reqd piegādēm, bet, ja u ask me ienākums no ieguldījumiem, ka es teiktu, ka nekas.Tāpēc labāk pirkt jaunu cilvēku, viņi ir ļoti lēti šajās dienās

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back