T
tiger_shark
Guest
Dārgie draugi, es esmu pētot manu veids, lai atsvaidzinātu savas zināšanas par analog CMOS dizains (un RF CMOS pēc tam), un lai novērstu nepilnības es nekad pieskāries, kad es biju skolā. Man bija jautājums, ja kāds, kurš ir analog nozarē, iespējams, varētu guide man ar to, kā rīkoties un kur vairāk koncentrēties. Es aprakstīt savu izcelsmi, lai jūs zināt, kur es esmu - es esmu šobrīd, digitālās projektēšanas inženieris (M.Sc. Wireless comm - Darba tagad FPGA / signal-processing/DSP) - Pieņemts daži kursi udergrad tostarp CMOS balstītas projektēšanas uz Razavi grāmata (pāris gadus atpakaļ), bet to neizdarīja veikt padziļinātu simulācijas / spice / layout - Nodots RF circuit design (diskrētu) pirms pāris gadiem (galvenokārt teorētiska) - Teorētiskās zināšanas par kontroles sistēmas / atgriezenisko saiti / PLL - Zinību DSP pusē Sigma / Delta pārveidotāji - zināšanas par bezvadu komunikācijas jebkuru priekšlikumu par ceļa karti, instrumentus un to pieejamību, teorijas vs simulācijas / līdzekļu loma un mājieni par analog / RF CMOS Nozares perspektīva tuvākajos 5 gados Ziemeļamerikā būtu ļoti palīdzēt man. Paldies jau iepriekš, un atvainojos par garo ziņu Best regards, TS